19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Este mai important terenul decit echipa?“

„Este mai important terenul decit echipa?“

Antrenamente cu portile inchise la Pandurii? Asa s-ar crede privind imaginea in care Emil Sandoi isi supravegheaza elevii dincolo de portile inchise cu lacat. Problema este ca portile erau inchise si pentru fotbalisti, iar motivele exacte au fost greu de aflat.

La doar o zi dupa incheierea turneului de la Tirgu Jiu, administratia stadionului „Municipal“ a continuat sicanele impotriva echipei locale de fotbal. Problemele de acest gen cu care Emil Sandoi era deja familiarizat au aparut imediat dupa revenirea lui la Tirgu Jiu, antrenorul solicitind atunci un teren de pregatire corespunzator. Acestea s-au accentuat inaintea Memorialului „Gheorghe Iorga“, cind Sandoi a fost practic nevoit sa-l roage pe primarul Florin Circiumaru sa permita desfasurarea meciurilor pe „Municipal“.

Marti, cind fotbalistii au revenit la pregatire dupa o zi de odihna, au avut o surpriza. Cind au iesit la antrenament, portile de acces de la vestiare spre teren erau incuiate cu lacat. Administratorul Dumitru Viezure a spus ca terenul este in lucru si nu poate lasa echipa sa se pregateasca acolo dar, in acelasi timp, a sustinut ca s-a pierdut cheia de la lacat. In urma cu patru zile, acesta presarase terenul cu gropi pentru ca turneul de fotbal sa nu se poata desfasura pe „Municipal“. Pina la urma, Sandoi a intrat totusi pe teren cu echipa, insa pe o intrare laterala folosita de obicei de atletii care se pregatesc pe pista. Fotbalistii au avut un program mai usor de alergare si pregatire fizica si nu au deranjat cu nimic lucrarile care se efectueaza pe teren.

Problema prioritatilor despre care Emil Sandoi vorbea in urma cu o saptamina ramine totusi de actualitate, chiar daca noua conducere vorbeste doar de schimbari in bine. „Aici nu se cunosc prioritatile: vrem ca terenul sa arate bine sau vrem sa avem o echipa bine pregatita?“, se intreba tehnicianul constatind ca imaginea terenului era pusa pe primul plan. Felul in care este tratata acum echipa demonstreaza ca, pentru unii, fotbalul este trecut pe planul doi si ca imaginea terenului conteaza mai mult. Cum terenul II de antrenament nu este nici macar insamintat, la Pandurii trebuie gasita urgent o solutie care sa impace ambele parti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS