15.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Sint ofticosi rau!“

„Sint ofticosi rau!“

La fel ca si in meciul cu Bordeaux, arbitrii francezi i-au „altoit“ pe olteni si in partida de miercuri seara cu Olympique Marseille. Daca la faza primului gol al gazdelor nu s-a acordat un hent clar comis de un mijlocas francez, in finalul meciului ne-a fost refuzata victoria dupa ce Stoianof a marcat, dar s-a considerat ca Mc Breen l-a faultat pe portar.

„Asta este – a spus Cirtu , – ii oftica atunci cind vad ce tupeu au romanii astia in meciurile cu cele mai bune echipe ale lor. Bine macar ca nu ne fura din cinci in cinci minute, o fac si ei mai cu masura, adica de doua-trei ori pe repriza…“.

Vigariu s-a accidentat

Deocamdata, starea de sanatate a jucatorilor aflati la Albi este multumitoare. Asa ca doctorul Stamatescu are doar probleme cu accidentari minore, desi miercuri Vigariu a acuzat dureri mai mari la un picior.

Dupa o investigatie severa, Claudiu Stamatescu l-a informat pe Sorin Cirtu ca accidentarea nu este grava, dar ca jucatorul ar trebui menajat la meciul cu Marseille. Cirtu s-a conformat si tocmai de aceea Vigariu nu a evoluat deloc miercuri seara.

Staicu a „esuat“ la Paris

Plecat cu citeva zile in urma in Franta, Dinel Staicu declarase ca este hotarit sa vada pe viu toate amicalele Universitatii. Cind a vazut Parisul insa, Dinel parca s-a blocat in „Orasul indragostitilor“, asa ca partida Marseille – „U“ Craiova a ascultat-o prin… telefon, comentator fiind conducatorul delegatiei oltene din Albi, Costel Mitrita.

Ieri, jucatorii craioveni glumeau si ziceau ca abia asteapta sa-l vada pe Dinel la fata si sa-l intrebe daca nu a adus si ceva bani din Romania…

Jucam cu Montpellier, dar ne si mutam

Urmatorul meci al Universitatii se va disputa miine seara in compania unei alte echipe din primul esalon francez, Montpellier. Cind vor pleca simbata dupa-amiaza la meci, oltenii isi vor lua si „ramas bun“ de la Albi, ei urmind sa-si mute cartierul general chiar in zona orasului Montpellier.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS