15.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAceleasi fete, doar juniori noi

Aceleasi fete, doar juniori noi

• Dantes a absentat nemotivat • „Francezul“ Totoroata spera sa revina
la Marseille • Exista intentia unui cantonament centralizat la Baile Govora

Dupa o vacanta de o luna, gruparea din Parcul „Romanescu“ a inceput ieri dupa-amiaza pregatirile pentru noul sezon, in prima etapa oltenii jucind in deplasare cu Electromagnetica Bucuresti (23 august).

Antrenorii Eugen Neagoe (principal) si George Bita (secund) au condus ieri primul antrenament, de fapt un meci intre componentii aflati ieri la strigarea catalogului.

Conform programului stabilit, oltenii ramin deocamdata in Craiova, dar exista intentia efectuarii unui stagiu centralizat de pregatire de aproximativ 12 zile, probabil la Baile Govora.

Murgan se afla in turneu cu Universitatea in Franta, el semnind deja un contract pe trei ani cu clubul de pe Unirii 86. Totoroata, revenit din probe de la Olympique Marseille, a spus ieri ca inca n-are o confirmare oficiala din Hexagon in privinta eventualului sau transfer-surpriza la Marseille. „Venisi, francezule?! Noi nu te asteptam aicea!“, cam asa a fost intimpinat Totoroata de un personaj feminin de la bufetul stadionului.

Celelalte posibile plecari – Vancea, Pirvu, Malaele – sint, deocamdata, incerte, cei trei fiind prezenti ieri la reuniunea Extensivului. Fata de lotul din sezonul trecut, Dantes a absentat ieri nemotivat, iar Stoianov, absent si el, doreste sa paraseasca gruparea din Parcul „Romanescu“. Lotul convocat pentru pregatirile precompetitionale: Bornescu, Trusca, S. Ciuca, Negret – portari; S. Radoi (junior de la Dabuleni), Savulescu, M. Ciuca, Cioponea, D. Mihai, Ducu, Saceanu, Dina, Totoroanta, Velcovici, Girla, Malaele, Musat, Pirvu, Fl. Niculescu, Baia, Bacatea, Cimpeanu, Fl. Mihai, Burada, Cretu, Poenaru, Vodita, Scarlat, Mocanu, Dicu, Mateita, Radut, Piturca (nici o legatura cu Piturca – Steaua). Tot de ieri se afla in probe citiva juniori: Nedelcu si Oanca (Dabuleni), Paunescu si Corneanu (GP) si Cosmin Munteanu (de la clubul privat „Milenium“ Bucuresti). Vizita medicala este programata pe 12 august, la Policlinica pentru Sportivi din Craiova.

La antrenamentul de ieri nu au fost prezenti fratii Mihailescu, aseara insa urma ca acestia sa poarte o discutie cu jucatorii si cu antrenorii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS