9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTineretul Universitatii s-ar putea transforma in... CSM Resita

Tineretul Universitatii s-ar putea transforma in… CSM Resita

Desi antrenorul Daniel Mogosanu ne spusese ca miercuri se decide soarta campionatului de tineret, marti – deh, trei ceasuri rele! – conducatorii de club au decis prin vot sa desfiinteze campionatul de tineret. Dintre cei 16 reprezentanti ai cluburilor de Divizia A, au votat doar cei 14 prezenti la adunarea generala a LPF, printre care si reprezentantul Universitatii Craiova.

Antrenorul Daniel Mogosanu: „Desfiintarea campionatului de tineret mi se pare o nedreptate, cu repercusiuni asupra multor jucatori de perspectiva. Chiar daca inteleg anumite considerente financiare care probabil au condus la aceasta masura, cred ca nu s-a procedat bine, iar in timp urmarile se vor vedea. In fotbal, trebuie sa existe totusi unele trepte, ca sa zic asa. Trecerea spre echipa mare nu se poate face direct de la juniori, unii ar trebui sa aiba o competitie in care sa se perfectioneze s.a.m.d. Problema este cunoscuta, dar decizia s-a luat, n-are sens acum sa mai dezvolt subiectul“.

Un oficial al gruparii de pe Unirii 86, Ovidiu Costesin, a spus ieri: „Nu pot sa comentez sau sa va ofer amanunte concrete privind viitorul componentilor echipei de tineret a Universitatii. Oricum, probabil ca juniorii care nu sint in vederile echipei mari vor reveni la grupele respective de juniori. Cei care au depasit virsta junioratului vor fi, de la caz la caz, transferati la alte echipe. Prioritate va avea insa CSM Resita. Repet, este doar un punct de vedere“.

De altfel, Dinel Staicu declarase in repetate rinduri ca, daca se vor desfiinta echipele de tineret, va incerca sa transforme CSM Resita intr-un soi de satelit al Universitatii. Cu toate ca resitenii, care nu cu mult timp in urma aveau echipa de Divizia A, nu prea agreeaza ideea lui Staicu…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS