17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii vor pleca in cantonament in Italia

Pandurii vor pleca in cantonament in Italia

Antrenorul craiovean Emil Sandoi a revenit oficial de ieri pe banca tehnica a divizionarei B Pandurii Tirgu Jiu. Tehicianul se intelesese cu conducerea echipei de mai mult timp asupra acestei reveniri si chiar a fost plecat saptamina trecuta in Italia pentru a gasi un loc de cantonament. Sandoi a fost prezentat jucatorilor de fostul presedinte Ion Vulpe, actualmente director general al CNLO (compania care sponsorizeaza toate echipele de fotbal oltene din minerit).

Fost antrenor la Pandurii in urma cu doua sezoane, cind a ramas un singur an la Tirgu Jiu, Emil Sandoi urmeaza sa semneze pe o perioada mai lunga cu gruparea gorjeana, actualul presedinte declarind ca este vorba de cel putin trei ani. In aceasta perioada, obiectivul antrenorului va fi consolidarea lotului si atacarea promovarii in Divizia A.

Antrenorul craiovean si-a exprimat increderea in realizarea obiectivelor cu Pandurii: „Consider ca in judetul Gorj exista un mare potential fotbalistic si cred ca vom reusi. Imi pare rau pentru ceea ce s-a intimplat in sezonul trecut, cind echipa a iesit cu o imagine destul de sifonata. Nu-mi explic de ce, pentru ca nici tinerii n-au fost promovati si nici jucatorii de valoare n-au fost lasati sa joace.“

Preferat al suporterilor de fotbal din Tirgu Jiu (care au venit in numar record – peste 10.000 – la un meci amical sustinut in urma cu un an de Universitatea la Tirgu Jiu), Emil Sandoi a declarat ca isi propune sa-i readuca alaturi de echipa: „Eu vreau sa fac performanta aici pentru a-i satisface pe cei care investesc in echipa si pentru a-i multumi pe minunatii spectatori de la Tirgu Jiu.“ In urma cu doi ani, cind Sandoi era antrenor la Pandurii, la meciuri veneau in jur de 5.000 de spectatori, in timp ce in sezonul trecut numarul acestora a scazut sub 200.

Dupa ce va lua parte la trialul de selectie organizat intre echipele CNLO, Pandurii urmeaza sa plece pentru zece zile in cantonament in Italia. S-a ales statiunea Moena, situata la 1980 de metri altitudine, tot acolo urmind sa satisfaca stagiul de pregatire si satelitul echipei Pandurii, Minerul Rovinari. Alaturi de Sandoi, pe banca tehnica de la Pandurii va lua loc antrenorul secund Florin Bejinaru, in timp ce fostul principal Mihai Stelescu va prelua divizionara C Minerul Rovinari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS