20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMeciul Chimia - CFR se rejoaca!

Meciul Chimia – CFR se rejoaca!

Cei de la CFR par tentati sa refuze rejucarea, mai ales ca au dat afara aproape tot lotul!

Comitetul Executiv al FRF a decis sa rejudece o „decizie definitiva si irevocabila“! Asa ca ieri, oficialii gruparilor craiovene Chimia si CFR „Stiinta“ au fost convocati din nou la FRF, Comitetul Executiv constatind ca parca nu a decis bine atunci cind a dat 3-0 pentru CFR „Stiinta“ in meciul direct disputat de cele doua echipe in ultima etapa a Diviziei D (pe teren, Chimia a cistigat clar, cu 3-1).

Dupa cum se stie, cind Chimia a batut cu 3-1 a cistigat Divizia D – Dolj si dreptul de promovare in C. Imediat, insa, CFR a contestat dreptul de joc al atacantului Udrea de la Chimia, transferat la „chimisti“ dupa incheierea perioadei regulamentare de achizitii.

Cu citeva saptamini in urma, judecind cazul, Comitetul Executiv al FRF a decis „definitiv si irevocabil“ ca Udrea a fost transferat neregulamentar si a modificat rezultatul (3-0 pentru CFR), schimbind, evident, si echipa promovata (care a devenit CFR „Stiinta“).

Ieri, insa, lovitura de teatru: refuzind sa-si asume postura de „tap ispasitor“, AJF Dolj a prezentat un document din care reiesea ca, in Dolj, perioada de transferari din iarna a fost prelungita cu 24 de ore si ca astfel Udrea a trecut regulamentar de la Severin la Chimia Craiova.

Cu respectivul act buclucas pe masa, Comitetul Executiv a decis de aceasta data, probabil tot „definitiv si irevocabil“, ca partida Chimia – CFR „Stiinta“ sa se rejoace! Meciul ar urma sa se dispute peste doua saptamini, de la ora 18.00 (pe „Ion Oblemenco“ sau pe „Electroputere“), cu arbitrii si observatori desemnati de FRF. Partea hazlie este ca in timp ce lotul „chimistilor“ a fost in aceste zile pe Valea Prahovei, in pregatiri, cei de la CFR „Stiinta“ tocmai au pus pe liber o multime de jucatori, incercind sa-si schimbe lotul pentru a se prezenta onorabil in Divizia C. Din aceasta cauza, n-ar fi exclus ca echipierii Chimiei sa se prezinte la „rejucare“ si sa constate ca CFR nici nu mai are de unde sa prezinte 11 fotbalisti! De altfel, suparati pe noua decizie a FRF, cei de la CFR se si gindeau ieri sa refuze rejucarea partidei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS