16.7 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportMeciul cu Luxemburg se va disputa in Banie

Meciul cu Luxemburg se va disputa in Banie

FRF a anuntat oficial ca meciul dintre reprezentativa de fotbal a Romaniei si nationala Luxemburgului se va disputa pe stadionul „Ion Oblemenco“ din Craiova. Acest meci, care se joaca in cadrul preliminariilor Campionatului European din 2004, a fost programat pe 6 septembrie, de la ora 20.00. Partida dintre selectionatele de tineret ale Romaniei si Luxemburgului se va disputa pe 5 septembrie, de la ora 17.00, pe stadionul „Extensiv“ din Parcul „Romanescu“.

Loturile de seniori si tineret vor pleca de la Craiova in Danemarca pe 7 septembrie, la ora 16.00, pentru meciurile cu selectionatele similare ale acestei tari. Partida dintre reprezentativele de seniori ale Danemarcei si Romaniei se va juca pe 10 septembrie, pe stadionul „Parken“ din Copenhaga.

Inaintea acestor meciuri, cele doua selectionate ale Romaniei vor sustine pe 20 august un amical, in deplasare, cu Ucraina. Ambele partide se vor disputa la Donetk, tineretul jucind de la ora 15.00, iar seniorii de la ora 19.00. Plecarea in Ucraina este programata pe 19 august, la ora 10.30.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS