17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEmil Sandoi va fi instalat azi la Pandurii

Emil Sandoi va fi instalat azi la Pandurii

Conducerea UFSMO a convocat pentru astazi Adunarea Generala a Actionarilor pentru echipele de fotbal si handbal sustinute de Compania Nationala a Lignitului Oltenia. Presedintele Marin Condescu a spus ca i-a invitat la discutii si la o conferinta de presa pe toti reprezentantii acestor formatii: Pandurii Tirgu Jiu, Lignitul Tirgu Jiu, Minerul Motru, Minerul Matasari, Minerul Rovinari si Minerul Mehedinti.

Tot astazi este programata si reunirea lotului la Pandurii, precum si instalarea oficiala la echipa a noului antrenor, Emil Sandoi. Acesta a fost plecat in ultimele zile in Italia pentru a stabili locul de cantonament al echipelor pentru pregatirea de vara.

Prima echipa care s-a reunit deja ieri este cea din Motru, antrenorul Gabi Zahiu solicitind conducerii aprobarea unui cantonament de pregatire la Herculane. In urmatoarele zile se vor prezenta la echipa peste zece fotbalisti pentru probe, tehnicianul declarind ca va renunta la serviciile a sase dintre fostii componenti ai lotului. Printre cei veniti este posibil sa se numere si citiva fotbalisti de la Pandurii care si-au exprimat dorinta de a merge la Motru pentru ca nu si-au primit ratele de contract pe care echipa din Tirgu Jiu trebuia sa le achite de la finalul turului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS