15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBuilding Vinju Mare va juca la Severin

Building Vinju Mare va juca la Severin

Suporterii ii acuza pe reprezentantii primariei si ai consiliului judetean
ca profita de promovarea echipei pentru a cistiga capital electoral

Divizionara B FC Building Vinju Mare, nou-promovata in esalonul al doilea, va juca meciurile de acasa pe stadionul „Municipal“ din Drobeta Turnu Severin. Patronul formatiei mehedintene, Tibi Giuca, a spus ca a fost incheiat un contract intre clubul de fotbal si municipalitatea severineana pentru ca jucatorii sa beneficieze de intreaga baza sportiva, atit pentru pregatire, cit si pentru disputarea meciurilor.

In sezonul trecut, FC Building a disputat jocurile de acasa pe arena din Vinju Mare, iar jucatorii le-au promis suporterilor de aici, la finalul campionatului, ca nu vor parasi stadionul pe care au promovat in Divizia B. Galeria formatiei din Vinju Mare va protesta astazi, in fata Casei de Cultura din centrul orasului, impotriva deciziei ca FC Building sa joace pe stadionul „Municipal“.

„S-a tinut sedinta secreta, cu toti, de la primarie, de la consiliu judetean, fara sa ne intrebe si pe noi daca avem ceva de spus. Am fost cu echipa asta in toate deplasarile din tara si acum ne-au luat-o. Cind au cistigat campionatul, jucatorii au promis ca nu vor pleca de pe stadionul pe care au promovat, dar ne-au tradat. Acum, vor sa se foloseasca de promovarea echipei la alegeri, ca sa cistige capital electoral“, a spus Dumitru Peschir, liderul galeriei formatiei FC Building Vinju Mare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS