10.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Transferul lui Ronaldinho la Real nu este posibil“

„Transferul lui Ronaldinho la Real nu este posibil“

Presedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, le-a dezvaluit ziaristilor francezi aflati la arena „Santiago Bernabeu“, duminica seara, dupa ultimul meci din campionat, ca transferul jucatorului brazilian al echipei Paris Saint-Germain, Ronaldinho, la Real „nu este posibil in acest sezon, poate anul viitor“, relateaza AFP.

„Transferul lui Ronaldinho anul acesta nu este posibil, intrucit noi avem deja trei jucatori straini extra-comunitari, dar anul viitor, poate“, a spus presedintele clubului madrilen, in timp ce presa spaniola a facut speculatii pe aceasta tema, amintind de negocieri avansate intre Real si PSG pentru transferul vedetei braziliene. Conform presei catalane, Real ar dispune de o optiune asupra jucatorului pentru anul viitor sau peste doi ani.

Manchester United, singura formatie viabila ramasa in cursa pentru atacantul brazilian, ar putea afla miine daca a reusit in eforturile depuse pentru a-l aduce pe Ronaldinho in Anglia. Fotbalistul de 23 de ani, cistigator al Cupei Mondiale, va purta saptamina aceasta discutii cu oficialii clubului Paris Saint Germain, dupa ce Brazilia a fost eliminata, in urma meciului cu Turcia (2-2), din Cupa Confederatiilor.

Campioana din Premier League este favorita in cursa pentru Ronaldinho, inaintea Barcelonei, mai ales dupa declaratia facuta de agentul si fratele jucatorului, Roberto Asis, care a anuntat ca jucatorul ar prefera sa evolueze pe „Old Trafford“. Asis a anuntat, de asemenea, ca PSG este dispusa sa-l pastreze pe brazilian pentru inca un sezon.

„Ronaldinho soseste in Paris diseara (miercuri seara – n.r.) si, cum am mai spus, vom incepe negocierile o data ce competitia (Cupa Confederatiilor – n.r.) se va incheia pentru Brazilia. Negocierile vor continua pina vineri. PSG isi doreste ca Ronaldinho sa ramina, pentru ca este un jucator bun. Bineinteles ca mai multe cluburi mari s-au aratat interesate de el, ceea ce este foarte tentant, desi el are o viata confortabila in Paris. Ronaldinho ar fi foarte fericit sa joace la Manchester. Orice jucator bun isi doreste sa ajunga la o echipa ca Manchester. Noi sintem fericiti ca o echipa ca aceasta s-a aratat interesata de Ronaldinho“, a spus Asis.

FC Barcelona a recunoscut deja ca si United si Real au supralicitat pentru brazilian, numai ca, intre timp, Madrid s-a retras din cursa pentru acest fotbalist, dupa ce si l-a asigurat pe David Beckham.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS