27.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportBate vintul prin lotul Universitatii

Bate vintul prin lotul Universitatii

• Deocamdata, la „intariri“ figureaza Murgan si „partial“ Borbely • „Stranierii“ lui Barbagallo si-au aminat din nou venirea la echipa • Conducerea Rapidului sustine ca aseara l-ar fi transferat pe Ionut Lutu

Oricum am lua-o, in lotul Universitatii este deranj mare. Dupa ce sanatatea l-a tradat in cele din urma pe Silvian Cristescu, dupa ce Scarlat a refuzat sa semneze, dupa ce s-a renuntat inexplicabil la negocierile pentru Cornea si Romica Stancu si, in sfirsit, dupa ce Ionut Savu si Marius Sava nu au mai vrut sa-si prelungeasca angajamentele cu Universitatea, lotul care se afla in cantonamentul din Poiana Brasov este subtire nu numai ca valoare, dar si ca numar!

Pur si simplu, lui Cirtu i-au ramas vreo 20 de jucatori mari si lati, dar nu toti pot ridica de acum pretentii pentru prima echipa.

Practic, doar Murgan de la Extensiv poate fi considerat transfer pentru ca in cazul virfului Borbely inca se negociaza cu Astra Ploiesti.

In aceste conditii, toata lumea il astepta pe impresarul italian Roberto Barbagallo, care spusese la un moment dat ca vine… ieri cu vreo patru jucatori de valoare. Dar, lucrurile s-au complicat.

Stranierii ne-au aminat pentru duminica

Deci, Barbagallo trebuia sa-i fi adus la Poiana Brasov pe brazilienii Barbosa si Fabio Lopez, pe camerunezul N’Gondo si pe bosniacul Zubanovici. Clubul oltean ar fi trimis documentele necesare, dar „lotul“ stranierilor a anuntat ieri ca intimpina probleme dificile cu procurarea vizelor de intrare in Romania. Prin urmare, ca zi de sosire a fost anuntata duminica! Adica, exact cind Cirtu va fi la finalul pregatirilor importante pe care le coordoneaza la Poiana Brasov.

Fara suparare, dar brambureala care domina acum campania de achizitii la Universitatea nu anunta nimic bun. Si cind te gindesti ca nu peste mult timp dam piept in Franta cu Bordeaux, Marseille si Monaco, te apuca groaza!

Intariri de la Resita?

Ei, dar de unde poate aduce Dinel jucatori fara nici o problema? De la Resita, bineinteles, echipa pe care cind o tine, cind o vinde…

Deci, si acum, la fel ca in vara trecuta, n-ar fi exclus ca CSM sa ne livreze un nou „pachet“ de jucatori in conditiile in care din cel vechi nu a rezistat decit Miclea, iar Cristi Bratu a fost luat in Poiana mai degraba pentru a fi la numar…

Oricum, la Resita sint acum niste tineri care promit – Hamath, Lazarovici sau Badoiu – ultimul avind sanse mari sa poposeasca urgent la Universitatea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS