16.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Lazio, Manchester si Barcelona sint cluburile interesate de Mutu“

„Lazio, Manchester si Barcelona sint cluburile interesate de Mutu“

Agentia italiana de stiri Datasport a informat ca gruparea italiana Lazio Roma are drept obiectiv principal al campaniei de transferari din aceasta vara achizitionarea atacantului roman al formatiei AC Parma, Adrian Mutu.

„O data rezolvate problemele financiare, clubul roman se pregateste sa dea citeva lovituri pe piata transferurilor. De la Udinese vor sosi Jorgensen si Pizarro si se spera sa fie achizitionat Adrian Mutu de la Parma, jucator dorit foarte mult de antrenorul Roberto Mancini“, a scris sursa citata, care a precizat ca oficialii gruparii din capitala Italiei au luat deja legatura cu impresarii celor trei jucatori.

La rindul sau, cotidianul Il Nuovo a anuntat ca Mutu va pleca de la Parma daca nu va obtine o marire considerabila a salariului sau. Jurnalul italian a mai precizat ca Mutu costa 20 de milioane de euro, clubul parmegian avind destule oferte pentru transferul acestuia.

Impresarul Pretti: „Nu am primit oferte concrete pentru Mutu“

Agentul FIFA Andrea Pretti, colaboratorul din Italia al impresarului Ioan Becali, a spus insa ca pina in prezent nici un club nu a facut vreo oferta concreta pentru Mutu. Pretti a mentionat ca acest lucru nu inseamna insa ca internationalul roman nu se afla in atentia anumitor cluburi. „Pina in prezent, nu am primit oferte concrete si nici nu au existat negocieri. In orice caz, acest lucru nu inseamna ca de jucator nu sint interesate unele cluburi, dar probabil ca acestea se misca incet. Daca as spune ca am fost contactati de Lazio Roma, as minti. Adrian a spus tot timpul ca, daca i se va oferi sansa sa evolueze la un club de prestigiu, nu o va rata. In caz contrar, va ramine la Parma“, a spus Pretti.

Mutu costa peste 25 de milioane de euro

Site-ul planetfootball.com a scris ca AC Parma nu doreste sa-l cedeze pe jucatorul roman si a fixat pretul de transfer la 25 de milioane de euro. Unul dintre oficialii clubului italian au spus ca numai anuntul ca Mutu nu este de vinzare i-a impiedicat pe cei de la Manchester United, Lazio Roma si FC Barcelona sa faca oferte concrete.

„Adrian Mutu este un jucator de baza si nu il vom vinde. Lazio, Manchester United si FC Barcelona sint cluburile interesate de Mutu, dar noi cerem in schimbul lui mai mult de 25 de milioane de euro“, a precizat directorul sportiv al AC Parma, Doriano Tosi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS