21.2 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportScarlat pierdea aproape 10.000 de dolari!

Scarlat pierdea aproape 10.000 de dolari!

Daca lui Ionut Savu nu i-a convenit ca Universitatea i-a impus sa semneze un contract pe trei ani, Cristian Scarlat ar fi ramas masca in momentul cind a auzit cu ce suma anuala urma sa fie recompensat.

In sezonul trecut, Scarlat a fost unul dintre cei mai bine platiti jucatori de la Extensiv, contractul sau apropiindu-se, sustin unele surse, de 15.000 de dolari. Cind a acceptat sa treaca la Universitatea, fotbalistul a sperat ca ii vor fi asigurate cam aceleasi venituri, desi se spune ca nu s-ar fi opus unui angajament in jurul a 10.000 de dolari. Se pare insa ca daca ar fi semnat cu Universitatea in conditiile impuse de club, Cristi Scarlat s-ar fi ales cu vreo 6.000 de dolari pe sezon, deci cu mai putin de jumatate din cit cistiga la Extensiv, in Divizia B! Nefiind din categoria celor care ii da foamea afara din casa, Scarlat a refuzat sa accepte conditiile Universitatii, marturisind ca mai bine continua cu FC Extensiv.

Pe de alta parte, sint destule echipe din primul esalon care au inceput deja sa-l oferteze pe „tunarul“ Extensivului, un jucator de 24 de ani care este produsul pepinierei clubului Dinamo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS