22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportInca o vacanta saraca

Inca o vacanta saraca

E greu de spus daca lotul actual al Universitatii le permite oltenilor sa spere la un salt fata de sezonul trecut. Avind un buget sarac, clubul nu a reusit sa suporte preturile de pe piata transferurilor, astfel ca, la fel ca si in iarna, nu s-au facut achizitii spectaculoase.

Pe de alta parte, in afara lui Marius Sava, aflat la final de contract si parca prea putin dorit de conducerea administrativa, nu s-au pierdut jucatori din structura de baza a echipei. Din pacate, nucleul despre care vorbim nu este foarte mare si, cu siguranta, ar fi necesitat destule intariri.

La finalul sezonului trecut, dupa o sedinta-fulger, Cirtu parea destul de optimist. I se promisese ca dintre jucatorii pe care ii cerea cu insistenta – Lazar, Irimia, Chihaia, Mazilu, Mitrovici, Ianu, Stancu si Cornea – macar vreo trei-patru urma sa poposeasca in Banie. Zilele trecute insa am citit ca Dinel Staicu se plingea de preturile astronomice care sint cerute pe fotbalistii romani, asa ca am si renuntat sa-l mai intrebam pe Cirtu daca mai vizeaza podiumul…

Nu-i mai ramine Universitatii decit sa se descurce in actualele conditii si, poate cu putin noroc, antrenorul va dibui un atacant valoros dintre stranierii pe care Roberto Barbagallo s-a angajat ca ii va aduce in probe.

In rest, ne-am convins ca promisul si scarpinatul nu costa nimic si tocmai de aceea sint folosite des la Universitatea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS