16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Vorbesc cu Gica si poate se razgindeste!“

„Vorbesc cu Gica si poate se razgindeste!“

Dupa ce ieri a aparut in GdS informatia conform careia Gica Popescu este decis sa renunte la divizionara C, „GP“ Calafat, primarul din orasul de pe Dunare, Petre Traistaru, a replicat: „Am vorbit cu tatal lui Gica, Costica Popescu, si ne-am inteles ca vineri sa discutam in trei. Am citit care ar fi supararile lui Gica, dar as fi vrut sa vina sa mi le spuna mie pentru ca sint multe lucruri despre care nu stiam“.

Primarul din Calafat a mai spus ca in urma cu doua luni, atunci cind a fost informat ca orasul percepe o taxa de 20 de milioane pentru folosirea stadionului, a introdus problema intr-o sedinta a Consiliului Local pentru a sista respectiva plata. Petre Traistaru sustine ca ar fi discutat si pentru ca plata energiei electrice de la stadion sa nu mai fie pusa in circa celor de la „GP“.

In final, primarul a declarat: „Vineri, cind o sa discut cu Gica, o sa-i propun sa schimbam, eventual, termenii colaborarii. De exemplu, as vrea sa se implice si orasul mai mult, in sensul ca voi discuta cu anumiti agenti economici din Calafat sa incadreze fotbalistii de la echipa“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS