13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea il vrea pe Silvian Cristescu!

Universitatea il vrea pe Silvian Cristescu!


Silvian Cristescu, considerat simbolul Universitatii in anii ’90, este aproape de un come-back spectaculos. Decis sa-si intareasca echipa cu jucatori devotati culorilor alb-albastre, Sorin Cirtu i-a spus verde-n fata lui Cristi ca il asteapta miine la reunirea Universitatii!

Luat intr-un fel prin surprindere, Silvian Cristescu a declarat: „Stiti bine, Universitatea reprezinta totul pentru mine. Vin insa dupa un sezon in care am fost siciit de niste accidentari serioase. Sint refacut, dar, cum nu sint omul care sa umble cu jumatati de masura, trebuie sa ma conving ca sint in stare sa evoluez la nivelul cu care sint obisnuit. Oricum, daca va fi sa vin la Universitatea, sa-i spuneti lui Papura sa nu plece nicaieri, vreau sa-l gasesc acolo!“.

Intrebat despre posibila revenire a lui Cristescu la clubul care l-a format, Nicu Dolea, purtatorul de cuvint al Universitatii, a spus: „Eu stiu ca trebuie sa vina miercuri la reunirea lotului!“

„Stranierii“ Guso si Daouda au fost invoiti pina vineri. Tot vineri vor veni, cu acordul lui Cirtu, si jucatorii care, in ultima vreme, au fost angrenati in actiuni ale loturilor reprezentative: Plesan, Bundea, Cl. Tudor, Stoianof si Rada.

In rest, sint sperante ca R. Stancu („Poli“ AEK) si Cornea (Otelul) vor fi transferati la Universitatea, dar deocamdata ei sint angrenati in meciurile de baraj pentru raminerea in Divizia A.

Dorit cu insistenta de Cirtu, virful Ianu de la UTA ar fi plecat in Franta pentru a da o proba de joc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS