17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTurneu international pe „Ion Oblemenco“

Turneu international pe „Ion Oblemenco“

• Alaturi de Universitatea, la aceasta competitie ar urma sa participe campioana si cistigatoarea Cupei Egiptului, precum si formatia franceza FC Nantes

Desi nu este batut in cuie, programul Universitatii din aceasta vara este aproape definitivat. Sorin Cirtu si colaboratorii acestuia vor striga catalogul pe 18 iunie, iar dupa efectuarea vizitei medicale, oltenii vor pleca in Poiana Brasov pentru un stagiu centralizat de pregatire (21 iunie – 1 iulie). Cartierul general al Universitatii va fi la hotelul MTS „Caraiman“.

In perioada 4-16 iulie, Universitatea va efectua un turneu de pregatire si meciuri amicale in Hexagon, turneu organizat de fostul jucator al lui Bordeaux, Lacombe, in prezent impresar, care este in bune relatii cu Sorin Cirtu. Oltenii vor intilni echipele situate pe locurile doi-patru in campionatul recent incheiat (2. Monaco; 3. Olympique Marseille; 4. Bordeaux), cit si pe Montpellier (locul 12). La revenire, programul de pregatire al Universitatii va continua in Banie, iar la sfirsitul lunii oltenii vor participa, probabil, la un turneu international chiar in Craiova.

In perioada 29 iulie – 2 august este anuntat un turneu cu participarea francezilor de la FC Nantes (locul 9 in campionatul trecut), a doua echipe din Egipt, respectiv campioana si cistigatoarea Cupei, plus Universitatea. Partidele ar urma sa se desfasoare pe „Ion Oblemenco“, in nocturna, finala turneului fiind programata pe 2 august. In zilele urmatoare se vor definitiva toate detaliile acestui interesant turneu din Banie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS