9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Malaele, sa vina Malaele!“

„Malaele, sa vina Malaele!“

Fost component al echipei Pandurii in urma cu trei ani, fotbalistul Lucian Armand Malaele doreste sa revina la Tirgu Jiu. Jucatorul echipei Extensiv Craiova a fost considerat cel mai bun fotbalist al formatiei din Parcul Romanescu in meciul direct cu gruparea gorjeana, el inscriind chiar impotriva fostei echipe si facind spectacol pe teren. Si in meciul din ultima etapa cu IS Cimpia Turzii, Malele a fost cel mai bun jucator al lui Eugen Neagoe, inscriind si golul victoriei.

Chiar daca face parte dintre cei mai buni jucatori ai echipei craiovene, gorjeanul vrea sa se desparta de Extensiv in sezonul viitor. Malaele spune ca isi doreste sa revina la Pandurii si sa ajute la promovarea echipei in Divizia A. „Am deja un copil si mi-as dori sa ramin acasa“, a spus fotbalistul care este casatorit cu un fost fotomodel, nasul sau fiind antrenorul constantean Gabriel Zahiu.

Nepotul celebrului actor gorjean Horatiu Malaele a absolvit liceul in Bucuresti si a evoluat pe la citeva echipe de Divizia C, dar si la o formatie de liga a doua din Franta. Adus la Pandurii in urma cu cinci ani de antrenorul Mihai Stelescu si presedintele de atunci al clubului, Ion Vulpe, Lucian Malaele si-a adus contributia la promovarea formatiei tirgujiene in Divizia B. Fotbalistul a fost component de baza al lotului si in sezonul 2000-2001, cind echipa a fost antrenata de Gabi Zahiu si a ocupat locul sase in clasament. Dupa plecarea de la Pandurii, Malaele a evoluat o perioada in Divizia A la Astra Ploiesti dupa care a fost cistigat de Extensiv in urma unor incurcaturi cu semnaturile pentru mai multe cluburi.

Cu toate ca i-a nemultumit plecarea vedetei echipei, membrii galeriei „Durii“ au cerut intr-un comunicat de presa readucerea acestuia la Pandurii: „Facem apel la adevaratii conducatori ai echipei sa faca un efort financiar si sa-l readuca pe Lucian Malaele acolo unde ii este locul, la Pandurii. Credem ca acesta, impreuna cu ceilalti jucatori din lot, va aduce echipa in Divizia A.“

Iubit in continuare de suporterii echipei din Tirgu Jiu, „Briliantul“ – cum il alintau acestia – ar putea fi solutia pentru revitalizarea jocului formatiei tirgujiene, dar si pentru a readuce suporterii la stadion. Vazindu-l in urma cu o saptamina la un antrenament al pandurilor, sustinatorii echipei si-au facut deja idei in ceea ce priveste revenirea lui Malaele. La ultimul meci al echipei gorjene din aceasta editie de campionat, refrenul preferat al galeriei a fost: „Malaele, sa vina Malaele!“.

Daca Malaele doreste sa vina la Pandurii, iar suporterii asteapta cu nerabdare acest lucru, conducerea gruparii din Tirgu Jiu s-a dovedit rezervata in declaratii. Directorul executiv Ion Poenaru, care era la curent cu faptul ca Malaele s-a antrenat cu Pandurii si ca isi doreste sa revina, nu parea prea incintat de idee si s-a referit la semnaturile pentru mai multe cluburi ale lui Malaele la despartirea de Pandurii. Oficialul tirgujian a pasat orice responsabilitate conducerii: „Nu putem spune nimic pina nu se va intruni AGA. Depinde de noul antrenor care va fi numit de presedintele clubului si de cei de la Extensiv cu care el are contract.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS