14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Lui Sava pot să-i dau 30.000 de dolari pe an!“

„Lui Sava pot să-i dau 30.000 de dolari pe an!“

– Domnule Staicu, este adevărat că astăzi (ieri – n.r.) sau miine va sosi in Craiova camerunezul Njock pentru negocieri?

– Sint in tratative cu mulţi jucători, inclusiv cu Njock. Dar nu ajunge astăzi sau miine in Craiova. Njock este acum in vacanţă in Germania. I-am făcut o ofertă. N-a zis nici da, nici ba. Sintem in tratative cu şase atacanţi, nu numai cu Njock.

– Puteţi să-i nominalizaţi?

– Nu. Sintem in negocieri, poate sar şi alţii să-i oferteze şi nu doresc acum să-i nominalizez…

– I-a nominalizat presa: Njock, Barbosa, Mazilu, Stajici, Skoro, Chihaia… Aceştia sint?

– Cred că am fost clar, chiar nu inţelegeţi? Sint in tratative cu şase atacanţi. Oricum, avem nevoie doar de doi.

– Aţi definitivat obiectivele pentru noul sezon?

– Am spus, in acest an competiţional construim echipa. Primii doi ani, 2002/2003 şi 2003/2004, sint ani de construcţie. Asta nu inseamnă că nu ar fi binevenită ciştigarea campionatului sau / şi a Cupei! Totul depinde de modul cum reuşim să alcătuim noul lot.

– O intrebare incomodă: există bani pentru „noul lot“, bani la nivelul pretenţiilor suporterilor, antrenorilor? Adică atacanţi de valoare, alte completări de lot…

– Deci, pentru atacanţi de valoare există disponibilitate financiară, dar eu nu ştiu să fac afaceri cu bani mulţi. Altfel, am un răspuns şi pentru cazul Sava, deoarece am citit astăzi in GdS sugestia dvs. Clubul Universitatea i-a făcut o ofertă, 30.000 USD/an, plus primele. Asta-i disponibilitatea mea la această oră in privinţa lui Sava. Dacă nu e bine, faceţi şi dvs. o altă ofertă!

– Pleacă Papură in Grecia?

– Nu a discutat nimeni cu mine nimic. El este sub contract cu Universitatea. Oricum, am mai spus-o: Corneliu Papură este unul dintre jucătorii de bază ai Universităţii. Şi am afirmat că nu dau drumul la jucători de bază. Badea? Am avut o discuţie clară cu el, spunindu-mi că, atita timp cit nu pleacă de la Universitatea jucătorii de bază, el rămine. De fapt, contractul lui Badea este pentru doi ani, deci inclusiv acest sezon, 2003/2004. Cu alte cuvinte, nu trebuie să-i facem un alt contract.

– In ce fază vă aflaţi in privinţa problemelor delicate şi controversate cu Gigi Neţoiu?

– Din cite ştiu eu, s-a dispus o expertiză grafologică a acelui act, prin care eu i-am achitat lui Neţoiu restanţa de 300.000 USD incă din vara trecută. Tot eu sint cercetat! Nu mi-e frică. N-aş fi pentru prima oară cercetat… Am incredere că justiţia işi va face datoria.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS