9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIordănescu: „Avem nevoie de suporterii olteni!“

Iordănescu: „Avem nevoie de suporterii olteni!“

Surprinşi de atmosfera pe care suporterii au creat-o pe „Ion Oblemenco“ la antrenamentul de joi seară, tricolorii şi staff-ul echipei naţionale s-au felicitat pentru că au ales Craiova ca loc de disputare a meciului cu Bosnia.

Anghel Iordănescu: „Am fost plăcut surprins de atmosfera creată in această seară (joi – n.r.) in jurul echipei naţionale. Ştiam că in Craiova există o mare dragoste pentru fotbal, dar nu mă aşteptam să fie aşa de mulţi oameni la antrenament. Le mulţumesc şi sper ca şi simbătă seară suporterii să creeze aceeaşi atmosferă. Echipa naţională a avut pină acum un tonus bun, sper ca acesta să se menţină şi simbătă, in meciul cu Bosnia-Herţegovina. Trebuie să fim atenţi cu Bosnia, este un meci greu… Sper ca tricolorii să aibă un start foarte bun, astfel incit să-i facă pe suporterii de pe «Ion Oblemenco» să fie alături de noi. Avem nevoie de ei!“

Mircea Sandu: „Cred că decizia pe care am luat-o impreună cu selecţionerul Iordănescu – aceea de a juca pe «Ion Oblemenco» – a fost una corectă. Ceea ce s-a intimplat in această seară la antrenamentul deschis publicului (joi seară – n.r.) ne-a confirmat că alegerea Craiovei a fost bine făcută. Nu pot crede că la un meci de Divizia A nu sint atiţia spectatori ciţi au venit in această seară doar la un antrenament al echipei naţionale. Sper să alegem din nou Craiova“.

Cristi Chivu: „Niciodată n-au fost atiţia spectatori la un antrenament al echipei naţionale. Mă aşteptam la vreo trei-patru mii, dar nu la aşa de mulţi! Din 1999 n-am mai jucat pe «Ion Oblemenco», de cind am plecat de la Universitatea la Ajax“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS