12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Incalzire“ cu „tineretul“

„Incalzire“ cu „tineretul“

Romania – Bosnia

• Stadion „Extensiv Parc“, astazi, ora 18.00, TVR 2 (direct).

Romania (echipa probabila): Hutan – Galamaz, Maftei, Marincau – N. Rusu, N. Grigore, Ghioane, Irimia, Velcovici – D. Nicolae, O. Chihaia. Antrenor: N. Manea.

• Vor arbitra: N. Agelakis – D. Papadopoulos, M. Vlachos (toti din Grecia). Rezerva: E. Damianos (Grecia).

• Observator: J. Ulrich (Cehia).

Fara sanse de calificare, Nae Manea si Gica Mihali au optat sa selectioneze mai degraba jucatori de perspectiva, renuntind la altii mai cu nume si care s-ar fi incadrat in limita de virsta stabilita pentru echipele de tineret.

„Sperantele“ tricolorilor se afla inca de luni in Banie si, zi de zi, s-au antrenat pe arenele „Extensiv Parc“ si „Electroputere“.

Indiscutabil, vedeta romanilor este mijlocasul lui Dinamo Kiev, Tibi Ghioane. Un jucator cu calitati exceptionale, dar si un tip dificil, greu de inteles de cei din jur.

Zilele acestea, dupa ce Dorinel Munteanu a devenit inapt pentru partida de seniori, s-ar fi pus problema ca Ghioane sa fie „transferat“ sub comanda lui Iordanescu. Presa a avansat insa ideea ca Tibi Ghioane ar fi refuzat surprinzator sa se duca la lotul mare, desi ieri surse din anturajul lui Puiu Iordanescu au negat ca acesta ar fi dorit sa apeleze la jucatorul lui Dinamo Kiev.

Pe de alta parte, n-ar fi exclus ca, in cele din urma, Ghioane sa nu joace astazi si sa fie oprit pentru marele meci de miine. Ramine de vazut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS