13.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTricolorii sint incintati ca vor juca in fata patimasului public oltean

Tricolorii sint incintati ca vor juca in fata patimasului public oltean

Lotul echipei nationale s-a reunit luni, la Casa Fotbalului, in vederea

partidelor cu Bosnia-Hertegovina si Norvegia, din preliminariile Campionatului European 2004, din Portugalia. Elevii lui Anghel Iordanescu au fost foarte incintati ca FRF a decis ca partida cu Bosnia sa se dispute la Craiova, pe stadionul „Ion Oblemenco“, fiind convinsi ca patimasul public oltean ii va sustine neconditionat.

Mutu: „Sint pe jumatate oltean si cred ca Bania are un public minunat“

Adrian Mutu a declarat ca se bucura pentru faptul ca echipa nationala joaca la Craiova, apreciind ca publicul craiovean este minunat. „Imi doresc ca publicul sa fie alaturi de noi tot meciul, pentru ca o partida se joaca 90 de minute. Atmosfera de la Craiova va fi foarte frumoasa, iar eu voi juca pentru tata, pentru ca sint pe jumatate oltean si sper sa-i fac o bucurie“, a mentionat Mutu.

Atacantul echipei AC Parma a mai spus ca selectionata Romaniei are forta necesara pentru a obtine sase puncte din urmatoarele doua meciuri. „Cred ca doua victorii sint posibile, iar important este ca noi sa intram pe teren si sa-i batem. Anghel Iordanescu stie sa adopte strategia necesara, iar cind intram pe teren trebuie sa dovedim ca sintem pregatiti atit din punct de vedere moral, cit si fizic“, a precizat Mutu.

Codrea, Radoi, Aliuta si Iencsi apreciaza publicul oltean

Paul Codrea si-a exprimat speranta ca Romania va obtine cel putin patru puncte in cele doua partide si a spus ca asteapta o sustinere din partea suporterilor olteni ca pe vremea „Craiovei Maxima“. „Cred ca vom face un joc bun si sper ca publicul oltean sa incurajeze echipa nationala asa cum o facea in vremurile bune ale formatiei Universitatea“, a spus Codrea.

Mirel Radoi i-a caracterizat pe suporterii olteni ca fiind foarte patimasi, apreciind totodata ca meciurile cu Bosnia-Hertegovina si Norvegia sint decisive pentru viitorul fotbalului romanesc. „Avem puterea sa luam sase puncte in meciurile cu Bosnia-Hertegovina si Norvegia. Nu ma deranjeaza ca partida cu Bosnia se joaca la Craiova, ba din contra, mai ales ca publicul oltean este foarte patimas. Intre cele doua meciuri, cel mai important si mai periculos este cel cu Bosnia“, a mentionat Radoi.

Marian Aliuta a spus ca se asteapta ca suporterii sa creeze un adevarat spectacol pe „Ion Oblemenco“. „Cred ca va fi o atmosfera foarte frumoasa pe stadionul din Craiova. Ma bucur ca selectionerul Iordanescu s-a gindit la mine si consider ca este mai bine ca m-a chemat acum decit niciodata“, a spus Aliuta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS