22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMinerul Motru incearcă pentru a treia oară să revină in Divizia B

Minerul Motru incearcă pentru a treia oară să revină in Divizia B

Clasată inaintea acestei etape pe poziţia a doua in seria a V-a, echipa din Motru se află la doar un pas de revenirea in Divizia B. In aceste condiţii, meciul de astăzi de la Slatina este decisiv pentru realizarea obiectivului la care fotbaliştii din Motru visează de trei ani. De două ori in ediţiile precedente de campionat, Minerul a fost la un pas de promovare şi de fiecare dată a ratat promovarea pe final de sezon. Mai mult, in urmă cu un an motrenii au ciştigat ultimul meci, dar jocul rezultatelor i-a lăsat incă un an in Divzia C.

Antrenorul Gabi Zahiu se confruntă cu mari indisponibilităţi pentru acest joc şi nu era prea optimist inaintea partidei: „Avem trei jucători de bază accidentaţi – P. Gheorghe, Ştefănică şi I. Constantin – şi mai avem şi unul suspendat – Nueleanu. Este foarte greu in aceste condiţii şi de aceea nu pot spune nimic in privinţa promovării pină nu se va incheia meciul“.

Directorul executiv al grupării gorjene, Mihai Cernica, este mai optimist insă şi speră că Minerul Motru a scăpat de ghinionul din ultimii ani: „Avem nevoie neapărat de un rezultat bun in acest meci. Nu putem da greş şi acum. Ar fi a treia oară cind pierdem promovarea in ultimul joc“.

Minerul Motru a plecat incă de ieri la Slatina, iar astăzi urmează să sosească şi citeva autocare cu suporterii echipei. Jocul va fi condus de o brigadă bucureşteană alcătuită din Constantin Aranghel, Sandu Gheorghe şi Vasilică Constantin.

Celelalte divizionare C gorjene vor evolua in această etapă după următorul program: Petrolul Stoina – Minerul Lupeni, Minerul Mătăsari – Dierna Orşova, Senaco Novaci – Minerul Berbeşti şi Severnav – Petrolul Ţicleni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS