20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDoljenii joacă doar pentru palmares

Doljenii joacă doar pentru palmares

Meciurile din etapa a 29-a a Diviziei C, penultima rundă a campionatului, se vor disputa astăzi, de la ora 11.00. Două dintre cele trei formaţii doljene care activează in seria a patra a celui de-al treilea eşalon, UFC Electro şi „GP“ Calafat, vor juca in această rundă in deplasare, in timp ce Armata Craiova va evolua pe teren propriu. Neavind probleme cu retrogradarea, dar nici cu lupta pentru promovare, cele trei echipe doljene vor juca in ultimele două etape doar pentru palmares.

Electro va intilni astăzi, in deplasare, pe Chindia Tirgovişte, formaţie care şi-a asigurat deja accesul in Divizia B. Această partidă va fi arbitrată de Vasile Ferica (Bacău), Florin Buduroi şi Stelian Slabu (ambii din Braşov), iar ca observator a fost delegat Eugen Mustaţă (Bucureşti).

La rindul său, „GP“ Calafat va juca in această rundă pe terenul liderei Dacia Mioveni. Meciul va fi arbitrat de Adrian Stănescu, Mariana Costache şi Valentin Ţone (toţi trei din Bucureşti). Observator: Mihai Ion (Ploieşti).

In sfirşit, Armata Craiova va primi pe stadionul din Valea Fetii replica echipei Alpan Tirgovişte. Partida va fi condusă de Teodor Muşulete (Rimnicu Vilcea), Alexandru Postelnicu şi Relu Radu (ambii din Piteşti). Observator: Marcel Paraschiv (Bucureşti).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS