14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLa Manchester, fotbalul se vorbeste in italiana

La Manchester, fotbalul se vorbeste in italiana

Finala din acest an a Ligii Campionilor este o afacere italiana. Stadionul „Old Trafford“ din Manchester va gazdui astazi, in ultimul act al celei mai importante competitii fotbalistice europene intercluburi, meciul dintre Juventus Torino si AC Milan. Aceasta partida va incepe la ora 21.45 si va fi transmisa in direct de Pro TV.

Din pacate, unul dintre cei mai buni fotbalisti din lume, Pavel Nedved, nu va putea juca in finala de la Manchester, mjlocasul ceh al Juventusului fiind suspendat pentru cumul de cartonase galbene. Din formatia milaneza va absenta atacantul Tomasson, care este accidentat.

Fostul atacant al echipei din Torino, in prezent jucator la AC Milan, Filippo Inzaghi, a spus ca a fost mina destinului ca finala Ligii Campionilor sa se joace intre fosta si actuala sa echipa. „Ultimul meci este cel mai odios: daca pierzi nu-ti mai ramine nimic“, a spus Pippo Inzaghi. „Oricum, campania noastra a fost triumfatoare. Destinul a vrut sa ne puna fata in fata cu Juventus in finala. Ar fi fantastic daca am si cistiga“, a adaugat Inzaghi.

La rindul sau, atacantul lui Juventus David Trezeguet a spus ca victoria in finala Ligii Campionilor il va reabilita si il va ajuta sa depaseasca numeroasele momente grele prin care a trecut in ultimele luni. „Acest sezon s-ar putea termina fantastic daca vom putea ridica deasupra capului cupa. Cred ca va fi un meci echilibrat, mai ales ca «rossoneri» au demonstrat ca sint o echipa puternica, si meciul jucat impotriva Romei in Cupa Italiei este un exemplu graitor“, a spus atacantul lui Juventus, care isi doreste ca lumea sa se bucure de prima finala complet italiana. „Sper ca imaginea fotbalului italian sa nu fie sifonata in acest meci. Lumea tinde sa judece Serie A ca pe o liga foarte tactica si puternica, dar ar fi un lucru bun ca tehnica adevarata din acest campionat sa iasa la suprafata in finala de la Manchester“, a adaugat David Trezeguet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS