9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCirtu: „Gica, daca vrei, te bag miine cu Dinamo!“

Cirtu: „Gica, daca vrei, te bag miine cu Dinamo!“

Ieri, la lansarea cartii avind ca subiect viata lui Emil Sandoi, si-a facut aparitia si fostul mare international oltean, Gica Popescu. El s-a imbratisat cu toti fostii mari jucatori ai Universitatii, dar, cind s-a aflat fata in fata cu Sorin Cirtu, antrenorul care i-a marcat decisiv cariera, a fost luat scurt: „A, Gica, bine ca venisi. Pai, eu incepeam de fiecare data echipa cu tine asa ca, daca vrei, te bag si miine cu Dinamo sa ne razbunam pe ei!“

Despre Emil Sandoi, Gica Popescu a spus: „Ma bucur ca m-a invitat la evenimentul de astazi. Am venit cu placere pentru ca nu puteam sa-mi refuz un prieten alaturi de care am jucat poate in cei mai frumosi ani ai carierei mele. Cred ca amindoi am alcatuit, pe cind evoluam la Universitatea, cel mai frumos cuplu de fundasi centrali pe care i-a avut fotbalul romanesc. Emil a fost un superfotbalist si imi pare rau ca soarta i-a fost intr-un fel potrivnica si nu a evoluat la echipe mari din Europa. Ar fi meritat cu virf si indesat“.

Chestionat despre conflictul discutabil dintre el si actuala galerie a Universitatii, Gica a raspuns cu durere: „Nu eu sint de vina ca nu am venit in vara in Banie, dar nu vreau sa dezvolt subiectul. Oricum, doar eu stiu ce este in inima mea si nu am nevoie de gesturi gratuite ca sa demonstrez ca iubesc Universitatea“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS