14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Ati nimerit in groapa cu lei, ciinilor!“

„Ati nimerit in groapa cu lei, ciinilor!“

• Acesta este unul dintre avertismentele pe care suporterii craioveni le-au transmis dinamovistilor • Andone vrea sa prinda locul trei si pare decis sa-si conduca echipa de pe banca • Chiar daca isi vor menaja citiva jucatori, destui titulari ai oaspetilor vor evolua pe „Ion Oblemenco“ • Gigi Netoiu, tinta preferata a galeriei alb-albastre, a anuntat ca nu vine la meci

„U“ Craiova – Dinamo

• Stadion
„Ion Oblemenco“, miercuri, ora 18.00.

• Echipe probabile:

„U“ Craiova:
Guso – Daouda, Papura, Rada – Moti, Bundea, Plesan, Badea, Miclea (Vigariu) – Sava, I. Savu. Antrenor: S. Cirtu.

Dinamo: D. Tudor – Burca, Onut, Vatavu – Diop, Domocos (Semeniuc), Pirvu, V. Munteanu, Dragomir – Cl. Dragan, Mitea (Marica). Antrenor: I. Andone.

• Vor arbitra: V. Berbecaru – Ov. Maier, Fl. Damaschin. Rezerva: O. Trandu.

• Observatori: V. Alexandru si M. Nesu.

Craiova a decis ca, indiferent de miza, partida cu Dinamo trebuie sa fie una a razbunarii. Partea proasta este ca oltenii i-au prins pe bucuresteni intr-o situatie mai speciala. Finalisti ai Cupei Romaniei, meci care se va disputa peste citeva zile, dinamovistii nu au chef sa riste prea mult in Banie, astfel ca Andone, asa cum pronosticam, va lasa acasa o multime de titulari.

Oricum, daca informatiile pe care le-a furnizat ieri clubul din „Stefan cel Mare“ sint adevarate, G. Kirita, Tamas, Fl. Petre, Grigorie, Alexa, Tames, Danciulescu si Barcauan nu vor face deplasarea in Banie. La rindul lor, Stoican (accidentat) si Frasineanu (suspendat) vor scapa si ei de furia zecilor de mii de olteni care vor veni astazi pe „Ion Oblemenco“.

Intrebati de ce nu mizeaza, totusi, pe echipa de tineret, asa cum existasera zvonuri, dinamovistii au declarat ieri ca obiectivul lor este sa cistige la Craiova, avind sanse sa prinda chiar locul al treilea al clasamentului. Tocmai de aceea, responsabilul cu presa al clubului din Capitala, Ionel Culina, a spus ieri ca, de pe banca, Dinamo va fi condusa de Andone si nicidecum de Iulian Mihaescu, asa cum se presupunea zilele trecute. Oricum, daca in Banie vor sosi Diop, Onut, Domocos, Pirvu, V. Munteanu si Cl. Dragan, oaspetii vor forma si in aceste conditii o formatie destul de puternica.

Fortata sa joace de parca s-ar bate pentru titlul de campioana, Universitatea a intrat de luni in cantonament, jucatorii fiind constienti de importanta pe care suporterii o dau meciului de astazi.

Cirtu se bazeaza pe toti jucatorii valizi ai echipei, in carti neintrind Mitrita, Craciunescu si Stancu (accidentati), Lutu (plecat de la echipa) si Verdes (pus pe liber). N-ar fi exclus ca tinarul Moti sa faca parte din formula de inceput, evolutia sa la Piatra-Neamt, fiind apreciata de antrenor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS