10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUn test pretenţios pentru mulţi „oltenaşi“

Un test pretenţios pentru mulţi „oltenaşi“

Ceahlăul – „U“ Craiova

• Stadion
„Ceahlăul“, simbătă, ora 18.00.

• Formaţii probabile:

Ceahlăul:
Lefter – Goian, Alistar, Avădanei – Nohai, M. Nemţanu, C. Ilie, C. Enache, Solomon, Botez – Axinia. Antrenor: V. Hizo.

„U“ Craiova: Guso – Daouda, Papură, Moţi – Vigariu, Bundea, Pleşan, Stoianof, Miclea – Cl. Tudor, I. Savu (McBreen). Antrenor: S. Cirţu.

• Vor arbitra: Al. Deaconu – T. Constantinescu, Fl. Ungureanu (toţi din Bucureşti). Rezervă: M. Mititel (Bucureşti).

• Observatori: S. Satmari, Gh. Moise (ambii din Bucureşti).

Dacă ar fi ciştigat la Timişoara, Universitatea s-ar fi dus să „muşte“ din Ceahlăul deoarece aveam şanse mari să prindem locul al treilea. Pierzind insă pe Bega, Sorin Cirţu a decis să transforme meciul de la Piatra-Neamţ intr-un soi de test şi va folosi mulţi jucători tineri pentru a se edifica asupra potenţialului acestora.

Din formulele pe care Cirţu le-a preferat in meciurile cu miză, vor lipsi astăzi Rada şi Sava (suspendaţi), I. Stancu şi Crăciunescu (accidentaţi), Badea (menajat), Luţu (plecat de la echipă) şi Verdeş (exclus din lot).

Pe locurile rămase libere, vor incerca să se impună Cl. Tudor, Moţi sau Tresor, juniori care tot returul au evoluat la tineret, dar s-au antrenat sub atenta supraveghere a lui Sorin Cirţu.

Universitatea a părăsit Bănia de joi şi ieri-dimineaţă, după o noapte petrecută la Buzău, delegaţia olteană a plecat spre Piatra Neamţ, unde a sosit in jurul prinzului. Aseară, Cirţu a condus un antrenament uşor şi a constatat că toţi fotbaliştii care au făcut deplasarea sint apţi de joc.

După 28 de etape, Ceahlăul se află cu două locuri sub Universitatea, moldovenii lui „Pinalti“ adunind cu trei puncte mai puţin decit oltenii.

Dacă in mod normal Ceahlăul este considerată cea mai dură echipă din campionat in meciurile de pe teren propriu, n-ar fi exclus ca astăzi elevii lui Hizo să fie oarecum mai potoliţi deoarece poziţia actuală ii scuteşte de orice miză.

Meciul din această seară se va incheia la ora 20.00 şi, aproape imediat, oltenii vor pleca spre Buzău acolo unde vor face din nou o „haltă“ pentru o noapte. Cirţu a decis astfel pentru a nu-şi obosi inutil jucătorii, mai ales că miercuri urmează partida cu Dinamo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS