16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Stiri diverse

Tenis de masa, CM 2003

Otilia Badescu a ajuns in optimi

Otilia Badescu s-a calificat in optimile de finala ale Campionatelor Mondiale de tenis de masa, de la Paris, dupa ce a invins-o, cu scorul de 4-3, pe chinezoaica Guo Yan, cap de serie numarul zece. „Inaintea meciului nu credeam ca voi cistiga. Dar de la inceputul partidei m-am simtit foarte bine si am avut incredere in mine. Publicul a fost extraordinar. M-a sustinut tot timpul. Este a doua oara cind joc in sala de la Bercy. Si prima oara, in 1998, la Campionatele Europene, publicul m-a sustinut, dar am jucat foarte slab. Aceasta victorie o dedic publicului. O merita“, a spus Badescu. In turul urmator, Badescu va juca impotriva sportivei croate Tamara Boros. Mihaela Steff, cap de serie numarul opt, a fost eliminata in turul al treilea de sud-coreeanca Lee Eun Sil. Steff a fost invinsa, cu scorul de 4-3, de sportiva din Coreea de Sud. In proba masculina de simplu, Adrian Crisan s-a calificat in optimile de finala, dupa ce l-a invins, cu scorul de 4-0, pe jucatorul spaniol Alfredo Carneros. In turul urmator, Crisan il va intilni pe chinezul Yuke Qui. In proba feminina de dublu, perechea romana Adriana Nastase / Mihaela Steff s-a calificat in optimile de finala, dupa ce s-a impus, cu scorul de 4-2, in fata cuplului rus Galina Melnik / Oksana Fadeeva. In optimile de finala, romancele vor intilni perechea chineza Nan Wang / Yining Zhang.

Divizia D Nitela

Programul etapei a 31-a

Meciurile contind pentru runda a 31-a a Diviziei D Nitela se vor disputa astazi, de la ora 12.00. Lidera clasamentului, Stiinta CFR Craiova, are o misiune usoara in aceasta etapa, urmind sa intilneasca pe teren propriu formatia Progresul Bailesti. Cealalta candidata la promovare, Chimia Craiova, are in schimb un test mult mai dificil in meciul din deplasare cu Avintul Isalnita, echipa care nu prea cedeaza puncte pe teren propriu. Iata programul complet al acestei runde, precum si arbitrii care au fost delegati sa oficieze: ASF Mirsani – Gaz Metan Pielesti (S. Coltescu – Cl. Mihai, M. Gecala), Avintul Isalnita – Chimia Craiova (Fl. Duinea – A. Uzeanu, C. Firulescu), Portul Bechet – Progresul Segarcea (M. Asan – E. Ghita, D. Domenco), Victoria Calarasi – Tricolor Sadova (O. Andreescu – C. Georgescu, B. Oane), Recolta Ostroveni – Unirea Podari (Fl. Tuca – D. Stanciu, G. Socol), ASO Filiasi – Spicul Unirea (I. Ciucu – Fl. Rusu, B. Florescu), Scoala „GP“ Craiova – Vinatorul Desa (R. Impuscatoiu – M. Paun, M. Stancescu), Progresul Ciupercenii Vechi – UT Dabuleni (L. Bozdogescu – Fl. Ceausu, C. Trinca), Stiinta CFR Craiova – Progresul Bailesti (Ad. Stroe – M. Popescu, G. Bece). (D.B.)

Handbal (m), Liga Nationala

„U“ Petrolul Craiova joaca miine cu Fibrex Savinesti

Echipa de handbal masculin „U“ Petrolul Craiova va disputa miine, de la ora 11,00, in Sala Sporturilor din Valea Vlaicii, ultimul meci din aceasta editie a campionatului, in compania liderului Ligii Nationale, Fibrex Savinesti. In meciul de miercuri, de la Suceava, handbalistii olteni au obtinut o victorie uriasa in fata echipei deja retrogradate, AMBRO Bucovina, scor 40-27 (17-16). Pentru meciul de miine, antrenorul craiovean Sebastian Dobeanu va incerca, probabil, sa-i motiveze suficient pe cei zece jucatori care formeaza lotul echipei din Banie, astfel incit, victoria la care spera liderul Fibrex sa nu fie o simpla formalitate. Titulari vor fi, cel mai probabil, Coada – Soanca, Mincu, Vaduvan, Fl. Pavel, Florea, Ov. Pavel. Vor mai juca Rusu – Stinga si Marinica.

Handbal (f), Divizia A

Dwar Craiova intilneste astazi lidera diviziei

Echipa de handbal feminin Dwar Craiova intilneste astazi, de la ora 11.00, in Sala Sporturilor din Valea Vlaicii, in ultimul meci al campionatului, lidera Diviziei A, formatia Cetate Deva. Avind un avans de patru puncte, Cetate Deva este deja promovata in Liga nationala, meciul de astazi din banie nemaifiind in pozitia de a schimba ceva. Pentru Dwar, antrenorul Bogdan Burcea va introduce in teren, ca titulare, urmatorul lot probabil: Burcea – Tanase, Raducan, Rusan, Stoian, Radovici, Stoicea.

Roland Garros

Agassi nu va juca cu Steffi Graf

Steffi Graf este insarcinata si nu va juca in proba de dublu mixt cu sotul ei Andre Agassi, la Roland Garros. Dupa ce a cistigat la Australian Open in ianuarie, Agassi a dezvaluit ca avea o intelegere cu Graf sa joace dublu mixt, daca obtine victoria in primul turneu de grand slam al anului. „Cind am spus ca voi juca dublu mixt cu ea nu stiam vestea“, a spus Agassi. „Nu cred ca este bine sa joace acum cind este insarcinata“. Agassi si Graf au deja un copil de 20 de luni, Jaden Gil. In acest moment, ei nu stiu daca urmatorul copil va fi baietel sau fetita. De-a lungul carierei, Graf a cistigat 22 de turnee de mare slem, Agassi opt. Cei doi s-au casatorit in octombrie 2001.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS