22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii au şase atacanţi indisponibili

Pandurii au şase atacanţi indisponibili

Pandurii – „U“ Cluj

• Stadion „Municipal“, simbătă, ora 11.00.

• Formaţii probabile:

Pandurii: Hirsu – C. Popescu, Negrilă, Trofin – Stanciu, Belu, Găman, Cristea, Gugu – Liţoiu, Braia. Antrenor: M. Stelescu.

„U“ Cluj: R. Pop – Damian, Abrudan, Muscă, Szilaghy – Harmath, Giurgiu, Costea, Păcurar – Florescu, Codreanu. Antrenor: D. Anca.

• Vor arbitra: D. Deca (Brăila) – Ed. Dumitrescu (Piteşti), N. Botezatu (Piatra Neamţ).

Pandurii au pornit in actuala ediţie de campionat cu un lot de 31 de jucători, dar finalul competiţiei i-a prins fără acoperire pe anumite posturi. După ce in urmă cu trei etape nu avea la dispoziţie fundaşi pentru a-şi completa primul „unsprezece“, antrenorul Mihai Stelescu este acum in criză de atacanţi.

Paradoxal insă este faptul că acest post era cel mai bine reprezentat in echipă şi că toţi cei cinci fotbalişti accidentaţi in acest moment sint atacanţi. Lista acestora ar putea fi completată de Vintilescu, care acuză dureri de spate şi nu s-a putut antrena in ultima săptămină, dar el oricum nu ar fi putut evolua deoarece este suspendat de conducerea clubului. Ceilalţi fotbalişti care au evoluat preponderent pe postul de virf, dar care acum nu pot juca din motive de sănătate, sint Adi Popescu, Iulian Ştefan, Lăpădat, Lăcătuşu şi Gulin.

In aceste condiţii, tehnicianul gorjean a apelat la singurul virf rămas in lot, Liţoiu (care a evoluat mai mult la mijloc in ultima vreme) şi la un fundaş despre care Mihai Stelescu spune că a fost cindva şi atacant, Cristi Braia. In rest, lotul a fost completat din nou cu tineri, doi dintre cei şapte jucători de rezervă fiind luaţi de la echipa de juniori republicani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS