13.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBateţi şi veţi promova!

Bateţi şi veţi promova!

Meciurile contind pentru etapa a 28-a a Diviziei C se vor disputa astăzi, de la ora 11.00. In această rundă se va juca la Calafat, pe stadionul „Dunărea“, derbiul doljean dintre Şcoala „GP“ şi Armata Craiova, in timp ce UFC Electro va primi pe teren propriu replica echipei Flacăra Moreni.

Cum atit Şcoala „GP“, cit şi Armata Craiova au scăpat de grijile acestui campionat, ne aşteptăm ca ambele combatante să ofere un spectacol atractiv suporterilor care vor fi in tribunele arenei din Calafat. Considerind că rezultatul partidei de pe stadionul „Dunărea“ nu mai poate influenţa decisiv clasamentul, Comisia Centrală de Arbitri a hotărit să delege la această intilnire o brigadă din Bănie alcătuită din Lucian Riza, Ion Stăncuţă şi Radu Vitan. Prestaţia celor trei arbitri va fi monitorizată de observatorul Dumitru Paraschiv (Drobeta Turnu Severin).

Pentru UFC Electro, meciul cu Flacără Moreni, care se va disputa pe stadionul din Valea Roşie, are o importanţă capitală in lupta pentru promovarea in Divizia B. Dacă va invinge in această partidă, formaţia craioveană işi va consolida poziţia pe treapta a treia a podiumului şi se va distanţa la patru puncte de Progresul Caracal, echipă care va sta in etapa de astăzi. Pentru a avea şanse de promovare, Electro va trebui insă să ciştige şi următoarele două meciuri pe care le mai are de disputat pină la sfirşitul campionatului. In runda a 29-a, formaţia craioveană va juca, in deplasare, cu Chindia Tirgovişte, echipă care, dacă va invinge astăzi pe Petrolul Videle, işi va asigura matematic promovarea in Divizia B, iar in etapa a 30-a, trupa lui Nicolae Negrilă va intilni, pe teren propriu, pe Petrolul Videle. Promovarea formaţiei din Valea Roşie depinde insă şi de punctajul pe care il vor acumula echipele clasate pe locul trei in celelalte serii ale Diviziei C. Meciul care se va disputa astăzi, pe stadionul „Electroputere“, va fi arbitrat de Cristian Teculescu (Bucureşti), Dănuţ Sopa şi Laurenţiu Ducu (ambii din Sibiu), in timp ce observator va fi bucureşteanul Ştefan Stana.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS