8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAdrian Ilie vine din nou la nationala

Adrian Ilie vine din nou la nationala

Selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Anghel Iordanescu, a anuntat ieri „stranierii“ convocati pentru meciurile decisive cu Bosnia-Hertegovina si Norvegia, din preliminariile Campionatelor Europene 2004. Pentru cele doua meciuri din grupa a doua, din care face parte si Romania, „Generalul“ a convocat 12 „stranieri“.

Pentru primul meci, cu Bosnia-Hertegovina, de pe 7 iunie, de la Craiova, cit si pentru meciul cu Norvegia de la Oslo, din 11 iunie, se vor intoarce in tara Bogdan Lobont (Ajax Amsterdam / Olanda), Bogdan Stelea (Salamanca / Spania) – portari, Cosmin Contra (Atletico Madrid / Spania), Iulian Filipescu (Betis Sevilla / Spania), Cristian Chivu (Ajax / Olanda) – fundasi, Dorinel Munteanu (Wolfsburg / Germania), Daniel Pancu (Besiktas / Turcia), Paul Codrea (Palermo / Italia), Alin Stoica (FC Bruges / Belgia) – mijlocasi, Adrian Mutu (Parma / Italia), Ionel Ganea (Stuttgart / Germania), Adrian Ilie (Alaves / Spania) – atacanti.

Reunirea lotului este programata pentru 2 iunie, ora 12.30, la Casa Fotbalului, jucatorii din tara urmind sa fie anuntati cu citeva zile inainte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS