17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVicente del Bosque vrea sa ramina la Real Madrid

Vicente del Bosque vrea sa ramina la Real Madrid

Vicente del Bosque spera sa ramina antrenor al formatiei spaniole Real Madrid, in ciuda neintelegerilor iscate intre el si conducerea clubului, ca urmare a infringerii de saptamina trecuta, in meciul cu Juventus Torino, din Liga Campionilor. „Nu ma deranjeaza faptul ca se cauta o noua optiune, pentru ca, lucrul cel mai important este sa-i asigure echipei o crestere valorica si sa stabilesti cine va fi antrenor la Real Madrid este o decizie importanta“, a spus Del Bosque.

„Nu am nici o idee ce sanse am sa ramin antrenor la Real. Tot ce stiu este ca imi doresc si sper sa ramin antrenor, dar acum ma concentrez asupra campionatului, fiindca vreau sa ma asigur ca vom cistiga un trofeu important in acest sezon“, a adaugat Vicente del Bosque.

De cealalta parte, antrenorul formatiei Juventus Torino, Marcello Lippi, a negat zvonurile aparute in presa spaniola, conform carora este principalul candidat al functiei de antrenor al lui Real Madrid. „Real se intereseaza de mine? E doar o fantezie!“, a spus Lippi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS