10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUn steag de doi kilometri pentru centenarul Besiktas

Un steag de doi kilometri pentru centenarul Besiktas

Asociatia „Alb-Negru“ a suporterilor echipei Besiktas va pregati un steag de doi kilometri lungime si opt metri latime, in onoarea implinirii a o suta de ani de la infiintarea clubului din Istanbul.

Potrivit unui reprezentant al asociatiei, Fikret Ercan, steagul respectiv, pentru a carui confectionare s-au cheltuit 45.000 de dolari, va fi gata inainte de meciul Besiktas – Galatasaray, programat, duminica, in cadrul etapei a 33-a a campionatului Turciei.

„Steagul folosit la manifestarile prilejuite de centenarul echipei spaniole Atletico Madrid avea lungimea de un kilometru si jumatate si latimea de 8,4 metri, deci in total 12.000 de metri patrati. Steagul echipei Besiktas va avea 16.000 de metri patrati si va fi purtat pe brate de mii de oameni“, a spus Ercan.

Fikret Ercan a precizat ca steagul alb-negru, care va fi introdus pe teren dupa meciul cu Galatasaray, pentru a face turul de onoare, va intra in Cartea Recordurilor. Potrivit site-ului spor3. com, biletele pentru derbiul Besiktas-Galatasaray, care au fost puse in vinzare miercuri, la ora 10.00, s-au epuizat in doua ore.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS