9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Pe Badea l-am menajat eu!“

„Pe Badea l-am menajat eu!“

Ieri, in jurul orei 13.00, delegatia Universitatii a parasit Bania, indreptindu-se spre Buzau, acolo unde a si innoptat. In aceasta dimineata, oltenii vor pleca spre Piatra-Neamt, iar dupa-amiaza vor efectua si un antrenament usor in orasul lui Gheorghe Stefan.

In partida de miine cu Ceahlaul, Sorin Cirtu va fi lipsit de aportul mai multor jucatori. Rada si Sava sint suspendati, Lutu nu s-a mai prezentat la echipa, Craciunescu si Mitrita sint nerefacuti, la Verdes a renuntat clubul, iar Pavel Badea a fost lasat acasa.

Neconvocarea lui „Badita“ a fost explicata astfel de Sorin Cirtu: „De citeva zile, m-am inteles cu «Badita» sa nu mearga la Ceahlaul decit daca vom face deplasarea cu avionul. Dar, cum am plecat cu autocarul, am decis de comun acord cu el sa nu-l expun unei deplasari obositoare. Chiar si patronul clubului a acceptat, spunind ca vrea sa il aiba pe Badea odihnit la meciul cu Dinamo“.

In aceste conditii, nu ar fi exclus ca Sorin Cirtu sa-i bage in meciul cu Ceahlaul pe juniorii Tresor, Cl. Tudor si Moti inca din primul minut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS