10.3 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAdrian Mutu si-a luat masor din Pitesti

Adrian Mutu si-a luat masor din Pitesti

Jucatorul Adrian Mutu a apelat la serviciile preparatorului fizic Ghita Pacurariu, acesta devenind masorul personal al atacantului echipei AC Parma.

„Sint foarte bucuros ca il pot ajuta pe Adi. Conditiile de la Parma sint excelente, iar eu voi face totul pentru ca el sa se simta bine. Am fost la partida cu Piacenza, pe care echipa lui Adi a cistigat-o cu scorul 3-2, iar in momentul in care a marcat, tot stadionul a explodat si i-a scandat numele. Este foarte iubit de suporteri, iar eu sint mindru ca lucrez alaturi de el“, a spus Pacurariu, care a revenit pentru scurt timp la Pitesti, imediat dupa meciul dintre AC Parma si Piacenza, din etapa a 33-a a campionatului Italiei.

Pacurariu si Mutu au mai colaborat pe vremea cind fotbalistul evolua la gruparea FC Arges.

In aceasta saptamina, Mutu a fost nominalizat in echipa etapei a 33-a din Serie A, alcatuita de agentia Datasport. Aceasta clasare se datoreaza evolutiilor sale generale, dar mai ales modului in care a jucat in partida cistigata de Parma, cu 3-2, in etapa trecuta. Echipa sa a fost condusa cu 2 la 0, dar a intors scorul si datorita inspiratiei lui Mutu, care a reusit golul victoriei. Mutu este in continuare pe locul doi in topul marcatorilor din Serie A, devansat de Christian Vieri de la Inter.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS