15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportIulian Filipescu nu si-a ajutat echipa sa invinga

Iulian Filipescu nu si-a ajutat echipa sa invinga

Spania. Fundasul Iulian Filipescu a fost titular in partida pe care echipa sa, Betis Sevilla, a pierdut-o, in deplasare, cu scorul de 1-2, in fata formatiei Osasuna Pamplona, in etapa a 34-a din Primera Division. Filipescu, care a jucat pe toata durata intilnirii, a primit un cartonas galben in minutul 61.

Echipa Deportivo Alaves, cu Adrian Ilie si Bogdan Mara pe banca de rezerve, a fost invinsa, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, de formatia Athletic Bilbao. Ilie a fost introdus pe teren, in minutul 77, in locul lui Llorens, in timp ce Mara nu a fost folosit.

Portarul Bogdan Stelea a evoluat toate cele 90 de minute in partida pe care echipa sa, UD Salamanca, a terminat-o la egalitate, in deplasare, scor 1-1, cu formatia Real Murcia, in etapa a 36-a a ligii a doua a campionatului spaniol.

Echipa Numancia Soria, fara mijlocasul Laurentiu Rosu, a invins, in deplasare, cu scorul de 2-1, formatia Almeria. Nici mijlocasul Constantin Gilca nu a jucat, fiind suspendat, in partida pe care echipa sa, Real Zaragoza, a cistigat-o, acasa, cu scorul de 5-2, in fata formatiei Elche.

Croatia. Echipa Dinamo Zagreb, cu atacantul Dumitru Mitu integralist, a invins, pe teren propriu, cu scorul de 5-1, formatia Varteks Varadzin, in etapa a opta a play-off-ului campionatului Croatiei.

Portugalia. Mijlocasul Lucian Marinescu a evoluat pe intreaga durata a intilnirii pe care echipa sa, Academica Coimbra, a terminat-o la egalitate, acasa, scor 2-2, cu formatia Pacos Ferreira, in etapa a 32-a a campionatului Portugaliei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS