13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Avem un «jeg» in anturajul echipei care «stropeste» tot!“

„Avem un «jeg» in anturajul echipei care «stropeste» tot!“

Ieri, inaintea antrenamentului de dimineata, Sorin Cirtu a avut o scurta discutie cu jucatorii pe marginea celor intimplate la Timisoara. Tehnicianul Universitatii le-a spus elevilor sai ca este pacat ca s-a pierdut meciul si ca rezultatul negativ inregistrat pe Bega va cintari mult in clasarea echipei la finalul campionatului.

In ceea ce il priveste pe Mirea, jucatorul care si-a injurat antrenorul in timpul partidei cu „Poli“ AEK, decizia lui Cirtu de a-l trimite la tineret a ramas definitiva.

De altfel, Florin Mirea a plecat ieri cu formatia a doua a Universitatii la Piatra Neamt (partida de tineret se va juca astazi de la 11.00), iar din trupa lui Daniel Mogosanu au fost opriti la prima echipa Moti, Bratu si Tresor. Congolezul a avut evolutii bune in ultima vreme la tineret, dar el a avut si noroc intrucit Sorin Cirtu l-a „selectionat“ si pentru ca Verdes a devenit incert dupa o accidentare suferita la Timisoara.

La finalul sedintei de ieri, Cirtu le-a dezvaluit jucatorilor un secret: „La orice echipa se intimpla anumite chestii care trebuie sa ramina in interior, ca intr-o familie. Din pacate, acum m-am convins ca in anturajul echipei noastre exista un «jeg» care «stropeste» absolut tot. Nu stiu daca interesat sau din prostie, el vrea sa faca jocurile unora care tin neaparat sa destabilizeze echipa. Daca ar fi baiat destept, ar vedea ca nimeni nu mai are sanse sa distruga echipa si si-ar da seama ca intre antrenorul Cirtu si suporterii adevarati, incluzind aici si galeria, exista o relatie speciala“.

Oricit am insistat, antrenorul Universitatii a refuzat cu inversunare sa spuna daca „tradatorul“ este jucator sau face parte din personalul administrativ care insoteste in mod obisnuit echipa.

Staicu n-a vrut

sa ii lase cu avionul

Luni, la club, se discuta posibilitatea ca echipa sa faca deplasarea la Piatra Neamt cu avionul. S-ar fi evitat astfel oboseala unui drum lung cu autocarul, mai ales ca meciul cu Dinamo se va juca la mijlocul saptaminii viitoare.

Din pacate, conducerea clubului a refuzat sa puna la dispozitia echipei un charter, mizind probabil si pe faptul ca personaje cu greutate din anturajul lui Dinamo tin neaparat ca bucurestenii sa vina in Banie cu echipa a doua.

In aceste conditii, lotul Universitatii va pleca joi din Banie, va innopta la Buzau si vineri, aproape de ora prinzului, isi va continua drumul spre Moldova.

La intoarcere, parcursul va fi cam acelasi, iar noaptea de simbata spre duminica va fi petrecuta tot la Buzau.

Selectionati la lotul national, juniorii Cl. Tudor si Stoianof nu vor intra in carti pentru meciul cu Ceahlaul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS