23.1 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportIonel Ganea va intra in somaj

Ionel Ganea va intra in somaj

Fostul atacant al Universitatii Craiova, Ionel Ganea, care in prezent evolueaza la VfB Stuttgart, a declarat unui cotidian german ca, de la 1 iulie, cind ii expira contractul cu actuala sa formatie, va fi somer, deoarece gruparea din Stuttgart nu i-a propus inca prelungirea angajamentului.

Internationalul roman a fost rezerva simbata, in partida pe care VfB Stuttgart a pierdut-o pe teren propriu, cu scorul de 0-1, in fata formatiei Werder Bremen, in etapa a 32-a a campionatului Germaniei. Ganea a intrat pe teren in minutul 46, in locul lui Amanatidis. Cu doua etape inainte de finalul campionatului, VfB Stuttgart ocupa locul al treilea in clasamentul Bundesligii, cu 56 de puncte acumulate, la fel ca si ocupanta locului secund, Borussia Dortmund.

„Daca vom termina campionatul pe locul al treilea, vom fi putin dezamagiti, pentru ca ne-am facut iluzii ca vom deveni vicecampioni. Totusi, se vede ca echipa este intr-o scadere de forma. Ne lipseste prospetimea, poate si pentru ca ne gindim prea mult cit de frumos ar fi sa terminam pe locul al doilea si sa evoluam in Liga Campionilor“, a spus antrenorul gruparii din Stuttgart, Felix Magath.

In runda a 33-a din Bundesliga, echipa lui Ganea va juca simbata, in deplasare, cu cistigatoarea campionatului Germaniei, Bayern München.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS