16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJuniorii de la Pandurii si Extensiv promit

Juniorii de la Pandurii si Extensiv promit

Pandurii – Extensiv 1-1

• Stadion „Municipal“, spectatori 500.

• Au inscris: Litoiu ‘1 / Malaele ’31.

Pandurii: Hirsu 6 – Ruptureanu 5,5, C. Popescu 6,5, Trofin 6,5 – Stanciu 6, Stirc 5, Gaman 6, Cristea 7 (’78, Bobina), Litoiu 6,5 – Lapadat 6 (’69, E. Gugu 6), Gulin 6 (’59, Oancea 6). Antrenor: M. Stelescu.

Extensiv: Bornescu 7 – S. Radoi 6,5, Murgan 6, Ciuca 6 (‘ 51, Savulescu 5,5)- Totoroata 6, Malaele 6,5, Dina 6, Saceanu 6, Velcovici 6 – Musat 6,5 (‘ 69, Dantes 6), Pirvu 5,5. Antrenor: E. Neagoe.

• Au arbitrat: D. Vlad 7 – A. Midisan 7, G. Dimaca 7.

• Filmul golurilor: min. 1, 1-0: Radoi l-a faultat pe Cristea in careu, iar Litoiu a transformat penaltiul; min. 31, 1-1: Malaele a patruns in careu si a sutat de la 15 metri, balonul fiind deviat in poarta de Ruptureanu.

Ceea ce era de asteptat a fi un joc al ambitiilor si orgoliilor s-a dovedit a fi mai mult unul al experimentelor si incercarilor, tinerii de la Pandurii si Extensiv dovedind ca promit pentru viitor. Daca Extensivul a avut avantajul ca jucatorii folositi in acest meci (chiar daca erau foarte tineri) au mai evoluat in Divizia B si au jucat mai mult impreuna, la Pandurii, antrenorul Mihai Stelescu a fost nevoit sa introduca in teren chiar si juniori de 17 ani, care au debutat cu aceasta ocazie in cel de-al doilea esalon.

Jocul de la Tirgu Jiu ar fi putut fi cistigat de oricare dintre echipe, diferenta de valoare nefiind foarte mare intre combatante. Pandurii au avut norocul de a deschide scorul chiar in primul minut de joc (secunda 28), cind centralul D. Vlad a sanctionat cu lovitura de pedeapsa faultul in careu al lui Radoi asupra lui Cristea. Extensiv a avut o prima ocazie de a egala in minutul 25, dar sutul lui Musat a fost respins in corner de Hirsu. In urma unei actiuni care l-a avut ca initiator pe acelasi Musat, Malaele a reusit sa egaleze, ajutat putin si de debutantul pandurilor in acest meci, Ruptureanu (17 ani), care nu a jucat rau si chiar a fost pastrat 90 de minute in teren.

Repriza secunda a dus un nou sir de ocazii de partea gazdelor prin incursiunile lui Cristea, care si-a creat patru ocazii, dar nici o schimbare pe tabela.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS