16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportElectro a cistigat in prelungiri

Electro a cistigat in prelungiri

Electro – Curtea de Arges 3-2

• Au marcat: Bizu ’26-p, Vilsan ’73, Sandu ’90 / C. Serban ‘5, Stanescu ’68.

Electro: Poenaru – D. Popescu, Rotaru, Sandu – Tilihoi, Bizu (’46, Vilsan), V. Luta (’67, Palea), Minoiu (’70, Dumitrica), Mihalache – Patru, Stefanescu. Antrenor: N. Negrila.

Curtea de Arges: Rusandru – M. Ana (54, Stanescu), Dragomir, St. Ion – Cocioaba, C. Serban, Forna, D. Serban, Baciu (’46, V. Nita) – Boian (’63, Pavel), Petrescu. Antrenor: O. Petrescu.

• Au arbitrat: I. Zimbresteanu – A. Lungu, G. Boldeiu.

Jucatorii echipei din Valea Rosie au avut mari emotii simbata, in partida cu mult mai slab cotata formatiei din Curtea de Arges. Elevii lui Nicolae Negrila si-au facut insa singuri meciul greu, lipsa de concentrare punindu-si amprenta asupra evolutiei lor.

La doar cinci minute de la debutul partidei, oaspetii au deschis scorul prin C. Serban, care a sutat puternic dintr-o lovitura libera de la 25 de metri, iar mingea deviata de zid l-a pacalit pe portarul Poenaru. Vazindu-se condusi, craiovenii au replicat furibund si dupa ce Patru (‘8) si Sandu (’10) au trecut pe linga gol, Electro a egalat prin Bizu (’26), care a transformat un penalti obtinut de Stefanescu.

Surprinzator, echipa din Curtea de Arges a inceput mai bine repriza a doua si a irosit doua bune oportunitati de a marca (’56, D. Serban – bara; ’67, Forna). In minutul 68, oaspetii au preluat din nou conducerea, Stanescu fructificind cu capul o centrare din corner. Acest gol i-a trezit din visare pe craioveni, care au egalat cinci minute mai tirziu prin Vilsan, cu un sut imparabil din mijlocul careului mare. Punctul victoriei a fost marcat in cel de-al treilea minut de prelungire a partidei de catre Sandu, care, dintr-un careu supraaglomerat, a reluat cu capul o aruncare de la margine.

In urma acestui rezultat, UFC Electro se mentine pe pozitia a patra a clasamentului (+11 la „adevar“), fiind la doua puncte in urma Progresului Caracal (+10 la „adevar“), care are insa un meci mai mult disputat.

Celelalte rezultate: Progresul Caracal – Armata 5-1, „GP“ Calafat – Alpan Tirgoviste 1-0, Flacara Moreni – Petrolul Videle 2-1, Chindia Tirgoviste – Zimnicea 5-0, Dragasani – Dacia Mioveni 0-1, Rova Rosiori – Petrolul Tirgoviste 2-2, Turris Magurele a stat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS