12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportManchester nu vrea sa-i mareasca salariul lui Beckham

Manchester nu vrea sa-i mareasca salariul lui Beckham

Conducerea clubului Manchester United va incepe negocierile cu mijlocasul englez David Beckham in vederea prelungirii contractului, dar nu intentioneaza sa-i mareasca salariul, care este in prezent de 148.400 de euro pe saptamina.

Beckham mai are doi ani de contract cu Manchester United si gruparea engleza doreste sa-si asigure in continuare serviciile mijlocasului, dar nu isi permite sa-i mareasca salariul. „Ne-am fixat anumite plafoane in ceea ce priveste platile“, a anuntat directorul executiv al clubului, Peter Kenyon.

David Beckham a precizat, la inceputul saptaminii, ca nu doreste sa paraseasca echipa Manchester United, dupa ce presa a anuntat ca gruparea Real Madrid i-a oferit un salariu cu 20 la suta mai mare decit cel primit la clubul englez.

Echipa Manchester United, care si-a asigurat deja titlul de campioana a Angliei, are ca principal obiectiv pentru sezonul viitor cistigarea unui trofeu european. Conducerea clubului intentioneaza sa achizitioneze citiva jucatori in intersezon, pentru atingerea acestui obiectiv. Potrivit anumitor surse, clubul englez negociaza cu jucatorii Ronaldinho (Paris Saint-Germain), Paul Robinson si Harry Kewell, ambii de la Leeds United.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS