21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportArmata si-a ingenuncheat adversara

Armata si-a ingenuncheat adversara

Echipa din Dragasani nu a avut la dispozitie in meciul de ieri decit doua rezerve

Armata – Dragasani 5-1

• Au marcat: Boroiban ’22, Turcila ’33, 56, ’67, Grigore ’42 / Capet ’61.

Armata: Petrescu – Grigore, Tanasie, Tranculescu, Ghita – Dinu (’64, Burghiu), Negrea, Stanculescu, Radut (’46, Mateita) – Boroiban (’82, Sodoleanu), Turcila.

Dragasani: Sabau – Badoi, Cusca, Stanciu, Micu – Panduru (’73, Stavaru), Zamfir, Capet, Stoican (’30, Ciociia) – Barbu, Nicolae.

• Au arbitrat: I. Anghel – I. Matei, A. Buzea.

• Celelalte rezultate: Petrolul Videle – „GP Calafat 5-1, Dunarea Zimnicea – Flacara Moreni 3-2, Curtea de Arges – Chindia Tirgoviste 0-1, Dacia Mioveni – Turris Magurele 4-1, Petrolul Tirgoviste – Progresul Caracal 0-1, Alpan Tirgoviste – Rova Rosiori 2-1. UFC Electro a stat.

Prin jocul prestat ieri in partida cu Armata, Petrolul Dragasani ne-a convins ca nu degeaba a ajuns pe ultima pozitie a clasamentului seriei a patra a Diviziei C. Chiar daca au reusit sa pastreze tabela imaculata timp de 22 de minute, jucatorii formatiei din Dragasani au cedat o data cu trecerea timpului, iar pina la pauza militarii craioveni rezolvasera deja problema invingatoarei, inscriind de trei ori prin Boroiban (’22), Turcila (’33) si Grigore (’42).

In partea a doua a meciului, Turcila a mai marcat de doua ori pentru Armata (’56, ’67), in timp ce golul de onoare al oaspetilor au fost inscris de Capet (’61). In minutul 86, Petrolul Dragasani mai putea inscrie o data, dar Nicolae nu l-a putut invinge pe portarul Petrescu nici din penalti.

Sa remarcam ca, desi pe raportul de joc erau trecute cinci rezerve, Petrolul Dragasani nu a avut pe banca decit doi fotbalisti, care, de altfel, au si fost trimisi pe teren pe parcursul partidei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS