23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii joaca tot fara titulari la Hunedoara

Pandurii joaca tot fara titulari la Hunedoara

Corvinul – Pandurii

• Stadion „Corvinul“, miercuri, ora 16:00.

• Formatii probabile:

Corvinul: Caprarescu – Visan, Pepenar, Gheara, Stoica – Mitrica, Mihu, Pisoiu, Bordean – Baban, Tudose. Antrenor: V. Stoica.

Pandurii: Balaet – Serbanoiu, Negrila, Trofin – Belu, C. Popescu, Gaman, Cristea, Litoiu – A. Popescu, Lapadat. Antrenor: M. Stelescu.

• Vor arbitra: L. Csosz – C. Avram, Fl. Buturca.

• Observator: Constantin Constantinescu (Slatina).

Dupa doua saptamini in care nu au mai avut programate jocuri oficiale, Pandurii intilnesc astazi pe Corvinul Hunedoara. In lipsa a opt dintre titulari, antrenorul secund Mihai Stelescu a convocat pentru acest joc si sapte dintre juniorii care se pregatesc acum la echipa. Este vorba de Gaman, Cristea, Gugu, Gulin, Oancea, Stanciu si Bobina, doar doi dintre acestia evoluind pina acum ca titulari in jocurile anterioare. Vor absenta ca si la ultimele doua jocuri din campionat cei sase jucatori suspendati de club pina la finalul campionatului, dar si trei fotbalisti accidentati: I. Stefan, Braia si Lacatusu. Trofin este incert pentru acest joc, el suferind o accidentare la unul dintre jocurile amicale sustinute de Pandurii in pauza competitionala de sarbatori.

In ceea ce priveste banca tehnica a pandurilor, directorul executiv Ion Poenaru a spus ieri ca este exclusa revenirea lui Emil Sandoi datorita faptului ca acesta a mai antrenat echipa si, conform unei hotariri a AGA, un antrenor care a pregatit echipa in sezoanele trecute nu mai poate reveni la Pandurii. Directorul clubului a mai precizat ca fostul antrenor Octavian Cojocaru nu si-a reziliat contractul cu Pandurii: „Oficial nu s-a semnat nimic in acest sens. Concret nu stiu care este situatia lui Octavian Cojocaru pentru ca nu a semnat cu mine contractul cu Pandurii.“

Desi n-a mai fost vazut pe la Tirgu Jiu, tehnicianul hunedorean figureaza inca, in opinia conducerii, ca antrenor la echipa. Asta in conditiile in care Cojocaru a declarat inca de la plecarea sa de la Tirgu Jiu ca si-a reziliat contractul cu Pandurii. Avind in vedere ca Pandurii joaca astazi la Hunedoara, nu este exclus ca la joc sa fie prezent si Octavian Cojocaru. Poate cu aceasta ocazie vor afla si conducatorii echipei care este situatia exacta a fostului antrenor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS