20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Militarii“ trebuie sa stinga „lanterna rosie“

„Militarii“ trebuie sa stinga „lanterna rosie“

Runda a 25-a a Diviziei C se va disputa astazi, de la ora 16.00. Din cele trei echipe doljene care activeaza in seria a patra a celui de-al treilea esalon, doar Armata si „GP“ Calafat vor juca in aceasta etapa. UFC Electro va sta, deoarece urma sa o intilneasca pe Fulgerul Leresti, echipa care a fost exclusa din campionat.

Armata Craiova va primi pe stadionul din Valea Fetii replica „lanternei rosii“ a clasamentului, Petrolul Dragasani. „Militarii“ din Banie nu pot rata victoria in aceasta partida, ei fiind obligati sa cistige pentru a nu-si agrava si mai mult situatia de la adevar (-8) si pentru a demonstra ca sint mult mai valorosi decit adversarii lor.

„GP“ Calafat va juca in aceasta runda pe terenul echipei Petrolul Videle. Elevii lui Valentin Ghita au avut in acest retur de campionat citeva rezultate foarte bune si doresc sa nu-si intrerupa seria de succese la Videle.

Celelalte partide: Dunarea Zimnicea – Flacara Moreni, Curtea de Arges – Chindia Tirgoviste, Dacia Mioveni – Turris Magurele, Petrolul Tirgoviste – Progresul Caracal, Alpan Tirgoviste – Rova Rosiori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS