14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJucati ca la Alba Iulia!

Jucati ca la Alba Iulia!

Extensiv – ARO Cimpulung

• Stadion „Parc-Extensiv“, astazi, ora 16.00.

• Formatii probabile:

Extensiv: Bornescu – Dina, Ciuca, Savulescu – Totoroata, Dantes, Saceanu, Velcovici, Malaele – Scarlat, Musat. Antrenor: Eugen Neagoe.

ARO: B. Visan – Gorgonaru, Ceapraz, B. Stoica – L. Dumitrescu, G. Craciun, Opriceana, M. Niculescu, R. Craioveanu – C. Stan, Pastin. Antrenor: Al. Popovici.

• Vor arbitra: T. Balmus – B. Medrea, St. Munteanu.

• Observator: George Badescu (Bucuresti).

Oltenii joaca astazi in fata propriilor suporteri (pe cind o renastere a fanilor Extensivului, cu „evolutii“ ca pe vremuri?) cu un moral deosebit. Reamintim, in etapa precedenta, elevii trioului Cristescu (presedinte) – Neagoe – Bita (antrenori) au reusit sa produca o surpriza, invingind la Alba Iulia pe Apulum, liderul din B2 pierzind – in premiera! – pe teren propriu in acest campionat. A fost si prima victorie a oltenilor din acest retur.

Antrenorul principal Eugen Neagoe a declarat ieri: „Trebuie sa continuam pe aceasta linie, adica a evolutiilor bune si, implicit, a rezultatelor bune. Cred ca baietii au inteles din meciul de la Alba Iulia cit de valoroasa si importanta este o victorie. Toate meciurile trebuie tratate la fel, doar asa putem spera la mai mult. Trebuie sa cistigam cu ARO, iar simbata, la Tirgu Jiu, sa obtinem tot un rezultat bun“. Oltenii se afla de luni seara in cantonament, ieri efectuind un singur antrenament (dupaamiaza). In meciul de astazi, antrenorii nu-i pot folosi pe S. Radoi (convocat la lotul national de juniori „Under 18“), Murgan si Pirvu (ambii suspendati pentru cumul de cartonase galbene). Oaspetii il au ca antrenor principal pe fostul secund al Universitatii din perioada Netoiu – Fl. Marin, Al. Popovici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS