14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii se pregatesc cu Mihai Stelescu

Pandurii se pregatesc cu Mihai Stelescu

Cu toate ca s-a vorbit mult despre aducerea unui nou antrenor principal sau director tehnic la Pandurii, conducatorii de la Tirgu Jiu n-au comunicat inca nici un nume. La aproximativ o luna de la sedinta in care se anunta infiintarea postului de director tehnic, acesta este inca neocupat si, conform unor surse din cadrul clubului, nici nu va mai fi adus un antrenor pentru acest post. Inaintea sarbatorilor, in ultima sedinta a Consiliului Director de la Pandurii, s-a vorbit despre numirea unui nou antrenor principal. Luarea unei decizii in acest sens a fost aminata pentru aceasta saptamina, de pregatirea echipei ocupindu-se in continuare antrenorul secund Mihai Stelescu. Conform declaratiei directorului executiv Ion Poenaru, antrenorul tirgujian va pregati echipa pina la finalul campionatului.

Mihai Stelescu a spus ca programul de pregatire al pandurilor decurge normal, miine echipa urmind sa se deplaseze la Hunedoara pentru meciul cu Corvinul, iar simbata sa joace acasa cu Extensiv. Fotbalistii tirgujieni si-au continuat pregatirea si in week-end, in aceasta etapa Pandurii neavind joc programat datorita retragerii celor de la Gilortul. Cu exceptia a zece dintre jucatori care au avut de sustinut examenele la Facultatea de Educatie Fizica si Sport, intregul lot s-a prezentat la antrenament si simbata.

Tot in acest week-end, tehnicianul a urmarit o serie de jocuri in judet, Petrolul Ticleni – Building Vinju Mare si Rostramo Tirgu Jiu – Paringul Sadu, precum si meciurile juniorilor republicani de la Pandurii. Trei dintre juniorii care evolueaza la echipa mare au fost si protagonistii jocului de juniori A de duminica. Stanciu, Oancea si Gaman au reusit sa inscrie cele trei goluri cu care Pandurii au cistigat in fata juniorilor de la Rapid.

In ceea ce priveste jucatorii suspendati de club, Mihai Stelescu spune ca ii va primi la antrenamente si la vestiare, dar nu-i va putea folosi in jocuri pina cind conducerea nu va lua o alta hotarire in acest sens.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS