10.3 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFundasii italieni si-au ascutit crampoanele pentru alde Zidane

Fundasii italieni si-au ascutit crampoanele pentru alde Zidane

Real Madrid – Juventus! Iata un mare meci de zile mari pe care il putem urmari in Liga Campionilor, competitie care a ajuns in faza semifinalelor.

Dupa ce s-au distrat cu oamenii lui Fergurson de la Manchester, „stelele“ Realului vor avea acum in fata niste fundasi care in nici un caz nu au „bunatatea“ lui Brown sau P. Neville. Ca sa nu mai spunem ca Nedved si Del Piero sint niste superfotbalisti care ii pot face viata amara batrinului Hierro. Un Hierro care in ultimul meci de campionat si-a condus asa de bine apararea incit la finalul unei banale partide Real Madrid – Real Mallorca tabela de pe „Santiago Bernabeu“ indica un naucitor 1-5!

„Am dormit cu Mallorca, dar ne vom trezi cu Juventus!“, a declarat, vizibil stinjenit, Zinedine Zidane. Marele jucator al Juventusului din anii ’80, francezul Michel Platini, este insa de alta parere: „La ce probleme are Real Madrid prin aparare, Juventus e favorita!“

Sa asteptam, deci, turul semifinalei din aceasta seara, care ne va oferi, sintem siguri, un fotbal de mare clasa. Meciul Real Madrid – Juventus se joaca pe „Santiago Bernabeu“, de la ora 21.45, si va putea fi urmarit in direct pe Pro TV.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS