10.3 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„De doua nopti aveam cosmaruri. Auzeam cum imi trosneste osul!“

„De doua nopti aveam cosmaruri. Auzeam cum imi trosneste osul!“

Sorin Cirtu: „L-am inteles pe «Savarina». Bine ca mi-a spus acum, ca dupa meci ce rost mai avea?“

Inaintea antrenamentului de ieri-dimineata, Marius Sava si-a luat inima in dinti si i-a marturisit lui Sorin Cirtu ca nu poate sub nici o forma sa uite durerea pe care a simtit-o cind si-a rupt piciorul sting la Galati, intr-un meci disputat cu citeva sezoane in urma.

„Cosmarul dura de vreo doua zile – a declarat «Savarina». Noaptea simteam parca osul cum se rupe si ma trezeam speriat. Dimineata, nu ma puteam gindi decit la acea intimplare. Am crezut ca uit, dar, cind mi-am dat seama ca o sa am retineri in duelurile mai aspre cu galatenii, am decis sa-i spun lui nea Sorin“.

La rindul sau, Cirtu l-a inteles perfect pe jucator. Stie ca fracturile la tibie sau la peroneu isi pun aproape fara exceptie amprenta pe psihicul fotbalistilor. Prin urmare, el a decis ca Marius Sava sa ramina acasa si sa se antreneze alaturi de alt mare absent, Pavel Badea, cu Mircea Irimescu. Intrebat daca nu l-a deranjat in vreun fel „forfaitul“ de ultim moment al lui Sava, Cirtu a replicat: „Nici vorba! Inainte de a fi fotbalist, e om si e normal ca unii sa nu poata uita anumite locuri care le-au produs durere. M-as fi suparat de exemplu daca nu mi-ar fi spus, eu l-as fi bagat in echipa si dupa aia vedeam ca ii este frica sa «puna osul», cum zicem noi“.

Lotul Universitatii a parasit Bania ieri, in jurul orei 15.30, si s-a oprit la complexul „Lebada“ din Capitala. Spre Galati se pleaca astazi, dupa un usor antrenament care se va desfasura pe „Faur“. Partida de miine Otelul – „U“ Craiova va incepe la ora 13.00 si va fi televizata de TVR 1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS