12.3 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportElectro primeşte vizita liderei

Electro primeşte vizita liderei

Runda a 24-a a Diviziei C se va disputa miine, de la ora 11.00. Cele trei echipe doljene care activează in seria a patra a celui de-al treilea eşalon – UFC Electro, Armata şi „GP“ Calafat – au meciuri dificile in această etapă.

Pe stadionul din Valea Roşie, Electro va primi vizita liderei Dacia Mioveni. Chiar dacă au şanse mici să promoveze la sfirşitul acestui sezon in Divizia B, elevii lui Nicolae Negrilă sint datori să joace toate partidele la victorie şi să profite de orice oportunitate care li se va ivi. O victorie in intilnirea cu Dacia Mioveni ar insemna foarte mult pentru fotbaliştii craioveni, care, pe lingă cele trei puncte acumulate, şi-ar intări moralul pentru meciurile decisive din ultima parte a campionatului. Partida din Valea Roşie va fi arbitrată de L. Moisescu, Gh. Doinea (ambii din Turnu Severin) şi V. Barbu (Rimnicu Vilcea).

Armata Craiova va juca in această etapă pe terenul vecinei de clasament Turris Măgurele. Avind -8 in clasamentul „adevărului“, echipa craioveană se află in imediata apropiere a zonei retrogradabile şi trebuie să obţină puncte in deplasare pentru a scăpa de emoţiile finalului de campionat. Nici echipa Turris Măgurele nu stă insă foarte bine in clasament, pasivul de la „adevăr“, -7, obligind-o să nu mai facă paşi greşiţi pe teren propriu. Meciul de la Măgurele va fi arbitrat de o brigadă din Rimnicu Vilcea, alcătuită din I. Dogaru, N. Diculoiu şi D. Nicula.

„GP“ Calafat intilneşte in această rundă, in deplasare, pe Rova Roşiori, o echipă aflată in mare criză de puncte. Dacă formaţia din Calafat ocupă, după 23 de etape, locul al cincilea, trupa din Roşiori se află pe poziţia a 14-a, de pe care se retrogradează direct. Dacă nu va ciştiga meciul cu oltenii, Rova işi poate lua adio de la Divizia C. Această partidă va fi arbitrată de B. Zaharia (Bucureşti), G. Văsii şi V. Bărnescu (ambii din Buzău).

Celelalte partide care se vor disputa in cadrul etapei a 24-a a seriei a patra a Diviziei C: Zimnicea – Videle, Moreni – Curtea de Argeş, Drăgăşani – Petrolul Tirgovişte, Caracal – Alpan Tirgovişte, Chindia Tirgovişte stă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS